Jablonec – Slavia 2:2 (kon.) | Plzeň – Ostrava 3:1 (kon.) | Příbram – Brno 1:0 (kon.)
Slovácko – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 1:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Teplice 1:1 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 1:0 (kon.) | Ústí n. L. – Sparta 1:3 (kon.)
konec
FK Příbram
1:0 (0:0)
FC Zbrojovka Brno
Sobota 21.05.2011, 17:30 • Adidas Arena, Příbram • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    A je tu konec záchranářských bojů. Příbram si příští sezónu zahraje stejně jako letos první ligu! Naopak Brno definitivně sestupuje a příští rok ho uvidíme pouze v druhé lize. Děkuji Vám za pozornost, z Příbrami se loučí Michal Mezera. (19:31:30)
     
    90
    Dodatečně doplňuji domácí hráče, kteří v hektickém závěru obdrželi žluté karty - Huňa, Wágner T.
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Za zdržování hry vidí žlutou karu domácí Nohýnek.
     
    90
    Odchází dnes nejlepší hráč na hřišti příbramský Koukal a místo něj vybíhá na trávník Papšys.
     
    89
    Hostující trenér Wagner posílá všechny své hráče ihned po získání míče do příbramského vápna a po gólmanovi chce dlouhý centr na některou z hostujících hlav. Dobře ví, že teď už nemá Brno co ztratit!
     
    86
    A další skvělý zákrok Hrušky! Po centru do vápna prodloužil míč Rabušic na nabíhajícího Doška, který ale branku nevsítil.
     
    84
    A mohlo to být 1:1! Skvělý signál předvedli hostující hráči z přímého volného kopu, kdy Rýdel naznačil střelu, ale poslal přihrávku na malé vápno na volného Rabušice, který dobře zakončil, ale jeho střelu skvěle chytil domácí Hruška.
     
    81
    Klesa skvěle unikl po pravě straně až do vápna a mohl zatlouct poslední hřebíček do rakve z názvem Brno, ale proti byl Bureš a vytěsnil na roh.
     
    78
    Střídání i na druhé straně. Ze hřiště odchází zatím jediný střelec utkání příbramský Wágner a nahrazuje ho miláček tribun Huňa.
     
    78
    Brno střídá. Odchází Borek a nahrazuje ho Simerský.
     
    75
    Brno už vrhá všechny své síly do útoku a žene se alespoň za vyrovnáním. Ale je ve svých útocích nepřesné a to dává šanci Příbrami k využití alespoň jednoho rychlého brejku.
     
    73
    A další šance! Tarzcal skvěle našel Pleška, který postupoval k vápnu a tam přehodil hostující obranu, kam si zaběhl Koukal, ale ke smůle domácíh zakončil mizerně doprostřed brány, kde stál Bureš.
     
    70
    Velkou šanci zahazuje Wágner! Znovu skvěle přihrál Klesa, ale Wágner tentokrát nohou míří z malého vápna vysoko nad bránu brněnského Bureše.
     
    68
    Rozhodčí si zavolal oba kapitány týmu a upozorňuje je, že pokuď na trávník spadne ještě nějaký dělobuch ze sektoru hostů bude nucen zápas ukončit. To by byla určitě veliká škoda.
     
    66
    První střídání na domácí straně. Odchází P.Pilík a nastupuje Videgla.
     
    63
    Příbramští hráči přestali útočit a soustředí se na defenzivní práci. Pokuď už je náký útok domácích tak je to rychlý brejk. Do takhle zajištěné obrany se Brno zatím nedokáže skoro vůbec dostat.
     
    61
    Brno se zatím marně snaží dostat kombinací do vápna Příbrami a tak jediný způsob, jak ohrozit branku domácích střeženou Hruškou je centrovat míče.
     
    58
    Brno se snaží oživit ofenzivu. Ze hřiště odchází mladák Šamánek a nahrazuje ho Mareček.

    Michal Mezera


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 53. Wágner

    Karty:   90+1. Nohýnek (PRI), 90. Huňa, Wágner (PRI)


    FK Příbram: 1. FK Příbram: Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Divíšek - Klesa, Tarczal, P.Pilík (66. Videgla), Pleško - Wágner (78. Huňa), Koukal (90. Papšys).
    FC Zbrojovka Brno: Bureš - Husár, Pernica, Migliorini - Pašek, Borek (78. Simerský), Rýdel, Kalabiška - Šamánek (58. Mareček), Rabušic, Došek.

    Rozhodčí: Kovařík - Zlámal, Lhoták
    bahis siteleri