Liberec – Olomouc 2:1 (kon.) | Ostrava – Slovácko 2:1 (kon.) | Jihlava – Teplice 2:1 (kon.)
Slavia – Jablonec 0:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Dukla Praha 2:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
2:2 (0:2)
FK Dukla Praha
Sobota 09.04.2016, 18:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • Synot liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z Mladé Boleslavi vše, děkují Vám za pozornost a u dalších online přenosů z naší nejvyšší fotbalové soutěže se budu zase někdy těšit na počtenou! (20:02:28)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 9:6.
     
    Končí utkání, v němž jsme viděli dva naprosto odlišné poločasy. V tom prvním byla lepším celkem Dukla, které parádně vyšla především úvodní čtvrthodinka. Nejprve se prosadil Jakub Mareš, v jedenácté minutě na 2:0 po parádní akci Pražanů zvýšil Bidje Manzia, který v základní jedenáctce těsně před startem utkání nahradil zraněného Breznaníka. Boleslavským se opravdu nedařilo, jejich kombinace nezvykle vázla, ve druhé půli se ale vše změnilo. Domácí totiž vše vsadili na ofenzivu a svého soka po většinu pětačtyřiceti minut výrazně přehrávali. Nakonec jim aktivní přístup pomohl k vyrovnání, prosadili se dva střídající borci, nejprve se v šestasedmdesáté minutě povedeně z otočky trefil Stanislav Klobása a o čtyři minuty později konečné skóre stanovil Jan Chramosta.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Počet zákroků brankáře Šedy (MBL) – 3

    Počet zákroků brankáře Rady (DUK) – 5
    90+2. Jan Chramosta (MBL), Filip Rada (DUK)
     
    90+2
    Obrat mohl být dokonán! Jan Chramosta si po zdařilém zpracování píchl míč okolo Štětiny a vypálil, Rada si jeho střelu na bližší tyč pohlídal a podržel Pražany!
     
    90+1
    Sám na sebe to nyní vzal Adam Jánoš, který se přes nepozorného Vrzala propracoval až na dostřel hostující svatyně, na jeho střílený centr ale nikdo ze spoluhráčů nedosáhl.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty!
     
    89
    Hosté měli k dispozici volný přímý kop z velmi nadějné pozice, Považanec ale trefil pouze zeď. Domácí však míč neodvrátili úplně šťastně, načež se ke střele odhodlal pravý bek Milošević, ale Šeda byl připraven.
     
    88
    Hosté se dostali k dalšímu rohovému kopu, na Hanouskův centr si nebezpečně naskakoval Gorkšs, ovšem hlavičkou trefil jen před sebou stojícího Kúdelu, který vše vyřešil rezolutním odkopem.
     
    87
    Poslední střídání dnešního klání, odpracováno už má střelec dnešní úvodní branky Mareš, místo něhož na závěrečné minuty nastoupí Josip Jurendić.
     
    86
    Domácí fanoušci se opět zlobí, tentokráte ale musíme dát za pravdu rozhodčímu, poněvadž Kúdela Mareše naprosto jasně stáhl v zemi, a míč je tak správně darován Dukle.
     
    85
    Tlak Jarolímových svěřenců sílí každou minutou. Fleišmanův přetažený centr doskákal až k na zadní tyči číhajícímu Klobásovi, tomu ale v zakončení zabránil dnes skvěle hrající Kaspars Gorkšs.
     
    84
    Už je zase vše při starém, do útoku se opět vrhla aktivnější Mladá Boleslav. Fleišman se vydal na ofenzivní výlet, jehož přízemní pas ale Lukáš Magera dostal na paty a následné zakončení podle toho také vypadalo.
     
    83
    Stadionem to jen zahučelo, Dukla si mohla ztracené vedení zničehonic vzít zpět! Čajić se parádně uvolnil a nacentroval přesně na hlavu Jakuba Mareše, kterému scházely skutečně jen centimetry!
     
    82
    Domácí dlouho operovali na útočné polovině hřiště, Kúdela nakonec nahrál trestuhodně neobsazenému Čermákovi, jenž měl dostatek času na střelu – branku Dukly ale netrefil.
     
    81
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Daniel Tetour, přichází Michal Smejkal.
    80. Jan CHRAMOSTA - 2:2

    Vojtěch Tůma

    Branky: 76. Klobása (Chramosta), 80. Chramosta (Magera) – 2. Mareš (Manzia), 11. Manzia (Milošević)

    Karty:   35. Ščuk (MBL) – 68. Čajić (DUK)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 9:6.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Jánoš, Kúdela, Čmovš (46. Chramosta), Fleišman – Ščuk, J. Rada – Čermák, Takács (59. Klobása), Kalabiška (72. Vodháněl) – Magera (C).
    Náhradníci: Diviš – Přikryl, Chramosta, Toml, Vodháněl, Pauschek, Klobása.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević, Gorkšs, Štetina, Vrzal – Marek Hanousek (C), Považanec, Daniel Tetour (81. Smejkal) – Čajić, Mareš (87. Jurendić), Manzia (73. Albiach).
    Náhradníci: David Tetour – Albiach, Bezdička, Jurendić, Breznaník, Smejkal, Preisler.

    Rozhodčí: Jiří Jech – Tomáš Mokrusch, Lucie Ratajová

    Diváci: 2564
    thejrc.org