Havlíčkův Brod – Kolín 4:1 (kon.) | Písek – Klatovy 6:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 29.08.2015, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost, přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. Na shledanou! (19:09:57)
     
    Utkání sledovalo 170 diváků.
     
    Ve třetí třetině stříleli do černého jen Bruslaři. Tomáš Chlubna a Lukáš Endál stanovali konečnou podobu výsledku. Havlíčkův Brod porazil silný Kolín 4:1 a dokonale mu tak vrátil porážku z prvního vzájemného zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    V přečíslení 2 na 1 se ocitla sehraná dvojice Petr Kuchta – Tomáš Chlubna. Druhý jmenovaný dostal puk před bránu, jenže nedokázal přesně zamířit!
     
    59:15
    Kolín ztratil puk a musí se rychle vracet zpátky.
     
    58:58
    Dominik Zumr zůstal ležet otřesený v předbrankovém prostoru, když dostal nepříjemný zásah pukem do obličeje. Nakonec se ale zvedl a po svých dojel na střídačku. Skvělá zpráva, nemělo by se jednat o nic vážného.
     
    58:41
    Tvrdá rána z levé strany brankáře Dusíka vůbec nerozhodila, kotouč doplachtil do jeho náruče. Hra je přerušena, buly po jeho pravici.
     
    58:28
    A ještě šance pro hosty. Dušan Mendl (HBR) si v pásmu svého týmu počínal nedovoleně a obdržel dvě minuty za držení protihráče.
     
    58:07
    Kozlové sympaticky bojují. I když prohrávají o tři branky, nic nevzdávají a bojují i nadále o co nejlepší výsledek. Tak to má být!
     
    57:58
    Kotouč nakonec končí v moci kolínského gólmana Moravce, když schoval ve výstroji nahozený puk ze strany. Buly před jeho bránou.
     
    57:39
    Domácí hráči teď zamkli Kozly u jejich brankáře Moravce, ale z jejich dlouhé kombinace zatím nevzešla žádná zajímavější střela.
     
    57:15
    Nad ledem se už nám nějakou dobu tvoří nepříjemná mlha. Uvidíme, jak si s ní hráči na ledě poradí.
     
    56:57
    Přesilovka Středočechů skončila, pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    56:49
    Jenže moc dlouho se s ním v příznivém palebném prostoru neohřáli, protože po nepřesné střele získali odražený puk domácí a odstřelili ho až ke gólmanovi Moravcovi.
     
    56:30
    Až teď Kozlové pronikli s pukem na delší dobu do útočného pásma.
     
    56:09
    Hosté mají v těchto chvílích velké problémy s přechodem přes zahuštěné střední pásmo, kde si Bruslaři vedou velmi dobře.
     
    55:53
    David Vala si těsně před bránou přehodil puk na bekhend a chtěl ho zasnout za brankáře Moravce, ale ten měl prostor u tyčky dobře pokrytý. Navíc šla střela vedle!
     
    55:53
    Hosté ztratili v útočném pásmu puk a je z toho pro ně velká nepříjemnost, protože unikajícího Davida Valu stáhl ještě před zakončením Petr Morkes. Trestné střílení pro Bruslaře!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Třetina (Kondratěv, Duben), 30. Endál (Třetina, Přidal), 45. Chlubna (Vala), 54. Endál (Třetina, Duben) – 8. Šafránek (Zumr, Morkes)


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben, Vala, Kořínek, Mendl, Ligonovskij, Kolda – Přidal, Třetina "C", Endál – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Havel, Cejpek, Hlídek
    SC Marimex Kolín: Moravec (Hermann) – Pácal, Hanzl, Skokan, Březina, Barták, Voženílek, Ježek, Semirád, Malý, Zumr, Šafránek "C", Morkes "A", Jiří Kadlec ml., Jiří Kadlec st., Němec, Hlavatý, A. Jelínek

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jan Blaha

    Diváci: 170
    bahis siteleri