Boston – Tampa 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 3:1 (kon.)
konec
NED Hockey Nymburk
1:5 (1:1, 0:2, 0:2) Stav série: 1:2
SKLH Žďár nad Sázavou
Pondělí 29.02.2016, 18:00Play-off 2. ligy, skupina Západ • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek dnešního večera a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (20:03:33)
    Radost hostujících fanoušků přímo v Nymburce z postupu do play-off.

    Už je to uděláno, už je to hotovo! Plameny rozstřílely Nymburk na jejich ledě 5:1. Díky za podporu, předkolo jsme zvládli a jdeme na Kolín! #SKLH

    Zveřejnil(a) SKLH Žďár nad Sázavou dne 29. únor 2016
     
    Je dobojováno. Hosté vítězí 5:1 a zaslouženě tak postupují do play-off. V prvním kole tak narazí na suveréna letošní sezóny, a sice na Kozly z Kolína.
     
    Konec zápasu.
     
    53:09
    Žďár právě vstřelil branku!
    Další branka na straně Plamenů. Hosté nyní hrají hodně útočně a zvýšená aktivita přinesla už pátý gól v domácí síti. TOMÁŠ STŘECHA prostřelil nymburského brankáře a jeho tým vede čtyřbrankovým rozdílem. Asistence: Martin Pleva.
     
    51:20
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru znovu využívají. A opět u toho nechyběl agilní PETR ŠTĚPÁNEK. Ten tak posílá Plameny do tříbrankového trháku a hosté jsou tak už blízko postupu do play-off. Asistence: Petr Beneš, Michal Kaňka.
     
    50:25
    Nyní si přesilovou hru zahrají hosté ze Žďáru. Dvě minuty inkasuje Barbora za podražení.
     
    50:05
    Domácí hokejisté mají na to, aby s utkáním ještě něco udělali, necelých deset minut. Dosáhnout na kontaktní branku?
     
    49:38
    Pleva je zpět na ledě. Hosté jsou tedy kompletní a mohou zamířit do dalšího útoku. V polovině třetí třetiny mají stále slušný dvoubrankový náskok.
     
    48:05
    Tečovanou střelu Stehlíka ukryl brankář Blažíček ve své výstroji a raději přerušuje hru. Bude se tedy vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    47:38
    Hostující Pleva se vrací znovu na trestnou lavici a opět je to za podražení. Domácí tak mají výhodu další přesilové hry.
     
    43:38
    Hosté ubránili další své oslabení a už jsou v plném počtu.
     
    41:38
    Žďárský Pleva inkasuje dvouminutový trest za podražení a nyní se dá očekávat tlak domácích, kteří budou usilovat o kontaktní branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní hosté přidali další dvě branky, když se postupně trefili Kaňka a Štěpánek. Před třetím dějstvím tak Plameny ze Žďáru vedou o dvě branky a zatím jsou tedy blíže postupu do play-off. Udrží si svůj náskok nebo domácí ještě zaberou a alespoň se pokusí vyrovnat? Uvidíme, jak tento rozhodující duel nakonec dopadne. Třetí třetina začne přibližně v 19:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    33:57
    Žďár právě vstřelil branku!
    Přesilovku si nyní zahráli hosté a dokázali ji také využít. Přesnou trefou mezi tři tyče se prezentoval PETR ŠTĚPÁNEK, jenž prostřelil Matouška v brance domácího celku. Asistence: Michal Kaňka, Petr Beneš.
     
    31:15
    Plameny své oslabení zvládly velmi dobře a domácím tak nepovolily vyrovnat.
     
    29:15
    Hostující Bureš inkasuje dvě minuty za podražení a domácí Nymburk tak má výhodu přesilové hry.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Pýcha (Bičiště) – 6. Krupka (Kovářů, Vítek), 22. Kaňka (Štěpánek), 34. Štěpánek (Kaňka, Beneš), 52. Štěpánek (Beneš, Kaňka), 54. Střecha T. (Pleva)


    NED Hockey Nymburk: Matoušek (Špaček) – Kříž, Sana, Knesl, Pýcha, Novák, Loučka, Rittig – Protivný, Král, Stehlík – Bičiště, Čapek, Eis – Michálek, Smejkal, Barbora – Kuzďas, Brzák, Jindra
    SKLH Žďár nad Sázavou: Blažíček (Sláma) – Beneš, Lojek, Pleva, Střecha L., Smejkal, Rašner – Kunstmüller, Kaňka, Štěpánek – Krupka, Vítek, Kovářů – Gregar, Bureš, Střecha T. – Pazourek, Hron
    Nymburk 1 2 Žďár n/S
    #1 Čtvrtek 25.02.2016 • 18:00
    Nymburk - Žďár n/S 3:2
    #2 Sobota 27.02.2016 • 17:30
    Žďár n/S - Nymburk 4:3 po prodl.
    #3 Pondělí 29.02.2016 • 18:00
    Nymburk - Žďár n/S 1:5
    bahis siteleri