Rokycany – Plzeň 0:7 (kon.) | Žilina – Trenčín 2:4 (kon.) | Neugersdorf – Liberec 2:0 (kon.)
Dukla Praha – Pardubice 3:0 (kon.) | Ústí n. L. – Liberec jun. 7:2 (kon.) | Skalica – Ostrava 1:3 (kon.)
Jihlava – Táborsko 3:0 (kon.) | Jablonec – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Slovácko – Senica 1:1 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:3 (kon.) | Liberec – Budissa Budyšín 5:0 (kon.) | Vlašim – ČAFH 1:0 (kon.)
Zlín – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 0:0 (zruš.) | Honvéd – Podbrezová 0:1 (kon.)
Karviná – Zabrze 1:1 (kon.) | Blansko – Brno 0:3 (kon.) | Slavia – KF Teuta 0:0 (zruš.)
konec
FC Rokycany
0:7 (0:3)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 25.06.2016, 10:30Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    To je z tohoto přenosu vše. Děkuji za pozornost a u finále ženské dvouhry na turnaji WTA v Eastbourne mezi Dominikou Cibulkovou a Karolínou Plíškovou se na vás budu těšit. Do té doby se mějte hezky. (12:21:32)
     
    Rozhodčí Houdek právě ukončil přátelské střetnutí mezi celky Rokycan a Plzně, které skončilo vítězstvím favorita zápasu v poměru 7:0. Jediným dvougólovým střelce zápasu se stal Jan Holenda. Pro Viktorii to není zrovna nejdůležitější duel v přípravě, ale mistr posledních dvou ligových sezon uspěl také ve svém třetím přátelském klání, a navíc podruhé za sebou neinkasoval. Další utkání čeká Viktoriány 29. června doma proti Vlašimi.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Utkání pomalu končí. Jan Kopic dokázal vybojovat míč pro Plzeň, ale poté se vyznamenal Kalaš v souboji jeden na jednoho.
     
    88
    Jan Kovařík pozdravil brankáře Kalaše střelou silnější levačkou, která skočila těsně před gólmanem Rokycan. Určitě to nebylo nic příjemného pro strážce svatyně domácích.
     
    87
    Od tohoto cíle dělí favorita zápasu tři minuty a trenér Pivarník dnes může být spokojen zejména s výkonem Jana Holendy a také jeho kolegy z útoku Michala Krmenčíka.
     
    85
    Obrana Plzně je dnes pozorná a soupeř se nedostal do žádné tutovky, což nezměnil ani další útok Rokycan. Případné čisté konto ve druhém střetnutí po sobě by byla pro Viktorii dobrým plusem v přípravě na ostrý start sezony.
     
    84
    A máme tady prvního dvougólového střelce dnešního mače a je jím JAN HOLENDA, který si v blízkosti vápna soupeře přehodil míč z pravačky na levačku a vymetl levý roh branky Rokycan. Jan Kalaš neměl sebemenší šanci a tato střela dostala přívlastek nechytatelná.
     
    83
    Rokycany, to není celek, který může tým kouče Pivarníka pořádně prověřit, ale dnešní zápas alespoň otestuje, jak zapůsobila prozatím letní příprava fotbalisty v červenomodrém.
     
    82
    Plzeň ještě může přidat nějakou trefu, ale nevypadá to, že minimálně vyrovnala svůj účet z posledního zápasu na Doubravce, kde vstřelila hned devět branek.
     
    81
    Michal Krmenčík je jedním z nejlepších fotbalistů na pažitu ve druhé půli. Obrana Rokycan ho nyní nechala volného na penaltě, ale muž, který hrál také ligu za DUklu Praha hlavou minul svatyni Jana Kalaše.
     
    80
    Poslední desetiminutovka zápasu začala přímým kopem Rokycan, ale Viktoria se v pohodě, bez větších potíží ubránila a už drží míč na svých nohách.
     
    78
    Tahle střela stála za to! Rozhodně krásný fotbalový moment, kdy JAN HOLENDA prostřelil brankáře Kalaše hezkou střelou z pětadvaceti metrů. Gólman Rokycan neměl šanci a snajpr domácích tak může zapsat svůj první gól v dnešním zápase, který opět potvrzuje šíři kádru mistra posledních dvou ligových sezon.
     
    77
    Michal Krmenčík chtěl tento fakt změnit po přihrávce Jana Kopice, ale ve vápně nebyl útočník Viktorie úspěšný a o svůj druhý gól v dnešním zápase se bude muset nadále pokoušet.
     
    75
    Hned dvaadvacet uchazečů o základní sestavu v boji o evropské poháry přivezl do Rokycan trenér Roman Pivarník a zatím se dokázalo prosadit hned pět různých střelců, což ukazuje na velkou šíři kádru mistra posledních dvou ligových sezon.
     
    73
    Tato střela se určitě dala chytat a Kalaš to určitě ví. JAN KOPIC se dokázal gólově zapsat do historie dnešního mače střelou levačkou k levé tyči branky soupeře a Plzeň tak přidává svůj jubilejní pátý gól v tomto střetnutí.
     
    73
    Malí fanoušci postrádají v sestavě Plzně Daniel Koláře. Právě opora Západočechů hdně chybí hochům z Rokycan.
     
    72
    Jan Kalaš v pohodě skryl míč do svých rukou. Poslední fáze zápasu začíná útokem Rokycan.

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Vaněk, 13. Vůch, 17. Baránek, 56. Krmenčík, 73. Kopic, 78. Holenda, 84. Holenda


    FC Rokycany: Vild – Procházka, Špic, Grambal, Spěváček – Černý "K", Hereit, Aubrecht Pavel, Aubrecht Lukáš -Jindřich, Král
    Náhradníci: Šafár, Škarda, Skopový, Kopečný, Vaščák, Cibula, Veselý, Kalaš

    FC Viktoria Plzeň: Sestava pro první poločas: Bolek – Rajtoral, Baránek, Hejda, Matějů – Petržela, Vaněk, Hořava, Kučera, Vůch – Bakoš Sestava pro druhý poločas: Šiman – Řezník, Piroch, Čihák, Vukajlovič – Kopic, Chrien, Suchan, Kovařík – Krmenčík, Holenda
    thejrc.org