Liberec – Varnsdorf 2:1 (kon.) | Kolín – Vlašim 2:6 (kon.) | Nitra – MFK Zvolen 1:0 (kon.)
Dynamo Drážďany – Liberec 3:1 (kon.) | Ostrava – Vítkovice 3:1 (kon.) | Norwich – Dukla Praha 1:3 (kon.)
Brno – St. Pauli 1:0 (kon.)
konec
Norwich City
1:3 (0:1)
FK Dukla Praha
Středa 20.07.2016, 18:05 • Kumberg (Rakousko) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    FK Dukla Praha zaznamenal úspěch, když v rámci rakouského soustředění porazil Norwich City 3:1. Anglický druholigový klub byl v utkání považován za favorita, nakonec si ale připisuje porážku. (19:55:15)
     
    90
    Konec zápasu.
    89. Peter OLAYINKA - 1:3
     
    89
    Dukla právě vstřelila branku!
    Výhru pražského mužstva zpečetil PETER OLAYINKA, který si naskočil na centr z rohového kopu a hlavou poslal balon přesně k pravé tyči.
    88. Josh MURPHY - 1:2
     
    88
    Norwich právě vstřelil branku!
    Anglický tým se v závěru utkání dočkal kontaktního gólu! JOSH MURPHY na hranici šestnáctky udělal kličku obránci a dostal se až před gólmana, kterého z bezprostřední blízkosti dokázal prostřelit.
     
    85
    Centrovaný balon z přímého volného kopu směřoval na zadní tyč, kde ale svého adresáta nezastihl. Hra bude navázána odkopem.
     
    84
    Norwich City podnikl ofenzivní výpad po levém křídle a jeden z jeho hráčů byl kousek od rohu šestnáctky atakován nedovoleným způsobem.
     
    81
    Stále se hraje především uprostřed hřiště, kde se fotbalisté obou mužstev takřka pravidelně střídají v držení míče.
     
    79
    Fotbalisté pražské Dukly drží míč na svých kopačkách a kontrolují průběh utkání kombinační souhrou kolem středového kruhu.
     
    76
    Pražský tým zahrával v zápase svůj třetí rohový kop, ovšem nezahrozil z něj. Soupeřova obrana totiž zůstala pevná jako skála a centrovaný balon odvrátila.
     
    74
    Do konce utkání zbývá necelých dvacet minut. Čas se tak hráčům Norwiche City velmi rychle krátí a ti stále nemohou najít recept na neprostupnou obranu Dukly Praha.
     
    71
    Právě probíhá občerstvovací přestávka.
     
    69
    Po přízemní přihrávce z levé strany se celek vedený jako domácí dostal do zakončení, nicméně tomu scházela potřebná přesnost.
    66. Albiach NÉSTOR - 0:2
     
    66
    Dukla právě vstřelila branku!
    Náskok středočeského celku je už dvougólový! Na hranici pokutového území si udělal prostor pro střelu ALBIACH NÉSTOR a prosadil se po přízemní střele podél gólmana.
     
    62
    Některý z útočících fotbalistů anglického klubu se uvnitř šestnáctky dostal do střelecké pozice, ovšem jeho pokus byl zblokován.
    59. (NRW)
     
    59
    Jen co jsem dopsal předchozí příspěvek, si Norwich vytvořil gólovou příležitost. Po křižné ráně vyprodukované kousek od pravého rohu vápna totiž balon prosvištěl jen těsně vedle levé šibenice.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 88. Murphy – 28. Čajič, 66. Néstor, 89. Olayinka


    Norwich City: Rudd – Thompson, Bennett, Bassong, Toffolo – Tettey, Dorrans – Ja. Murphy, Maddison, Jo. Murphy – van Wolfswinkel
    Náhradníci: Godfrey, Ramsay, Grant, Middleton, Ashley-Seal.

    FK Dukla Praha: Hroššo – Kušnír, Štetina, Šimůnek, Podaný – Čajič, Považanec, Hanousek – Néstor, Beauguel, Jeslínek
    thejrc.org