Sparta – FCSB 1:1 (kon.) | Ludogorec – CZ Bělehrad 2:2 (kon.) | BATE – Dundalk 1:0 (kon.)
Partizani Tirana – Salzburg 0:1 (kon.) | Plzeň – Karabach 0:0 (kon.) | Rostov – Anderlecht 2:2 (kon.)
Šachtar – Young Boys 2:0 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Dinamo Tbilisi 2:0 (kon.) | Ajax – PAOK 1:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
0:0 (0:0)
FK Karabach
Úterý 26.07.2016, 20:15 • Doosan Arena, Plzeň • Liga mistrů (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Z naší strany to bude všechno. Odveta je na programu za týden v Baku, děkujeme za pozornost a budeme se těšit, na počtenou! (22:05:51)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:0.
    Střely mimo: 4:1.
    Rohy: 9:2.
    Ofsajdy: 1:4.
    Fauly: 12:12.
     
    Dnešní utkání je u konce. Ázerbájdžánský Karabach si z Plzně veze remízu 0:0, s čímž bude rozhodně spokojenější než domácí celek trenéra Romana Pivarníka. Dnešní utkání moc šancí nenabídlo, domácí byli sice aktivnější, ale využít toho nijak nedokázali.

    Jejich nápor se zastavil až v 75. minutě, kdy stoper Jan Baránek dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Skóre už se nezměnilo a na ukazateli tedy svítily po celý zápas dvě nuly.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Fotbalisté Karabachu se ještě snaží skórovat, kolem vápna se jim ale nedaří posílat kvalitní centry před Matúše Kozáčika.
     
    90+2
    To však nebylo vůbec povedené, viktoriáni po něm ztratili balon a musí se opět soustředit na bránění či napadání hráčů Karabachu.
     
    90+1
    Michael Krmenčík aktivním napadáním bránících hráčů dokázal vybojovat autové vhazování na útočné polovině.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven ještě o tři minuty. Zatím ale sledujeme ošetřování Míchela, který bude ovšem velice pravděpodobně v pořádku. Nevypadá to s ním nijak vážně.
     
    90
    Ve velkých bolestech zůstal na trávníku ležet španělský záložník Míchel. Ačkoliv se to domácím fanouškům vůbec nelíbí, hra je přerušena.
     
    90
    Zápas se pomalu chýlí ke svému konci za stavu, který spíše uspokojí hostující tým. Do šance se nyní snažil prodrat Reynaldo, ale Hejda s Hubníkem ho dokázali zastavit.
     
    89
    Do protiútoku podél pravé lajny mířil Milan Petržela, vracející se Garajev mu ale dokázal balon odkopnout do bezpečných prostor.
     
    88
    Dlouhý nákop Davida Limberského měl směřovat k Petrželovi, ale nakonec ho odhlavičkoval jen bránící Gurbanov. Karabach směrem dozadu hraje výborně.
     
    87
    Afran Ismajilov hodně aktivně bojoval na pravém křídle o centr. A byl odměněn tím, že se k němu skutečně dostal, jenomže balon poslal jen do náruče Kozáčika.
     
    86
    O střelu z poměrně velké vzdálenosti se snažil Gara Garajev, přesně ale zamířit nedokázal. Bude z toho tedy jen výkop od branky Matúše Kozáčika.
     
    85
    Richard Almeida po levé straně vyslal dopředu Ilgara Gurbanova, vracející se Hejda ale dokázal zabránit nebezpečí odkopem balonu do autu.
     
    84
    Po centru Patrika Hrošovského proskakoval balon pokutovým územím, několik hráčů se snažilo o střelu, ale ani jeden to nesvedl tak, jak by si představoval! Infarktové momenty pro hostující defenzivu, jenž to ale zvládla.
     
    83
    Domácí dokázali vybojovat rohový kop, skvělou prací ho zařídil Michael Krmenčík. Diváci burcují své oblíbence ke vstřelení gólu.
     
    82
    S pomalu vznikající akcí hostujícího týmu si dokázali viktoriáni poradit dobře, Jan Kopic před Ismajilovem odkopl balon tak šikovně, že z toho bude aut pro Plzeň.
     
    81
    Hostující celek se v době, kdy drží balon, nikam vůbec nežene. Nyní se ale pokusil o zajímavou akci, kdy Richard Almeida přihrával do vápna k Muaremovi. Neposílal balon ale přesně, v místě, kam šel, byl připraven jen bránící Matějů.

    Jakub Vais

    Michal Belšán

    Branky:

    Karty:   28. Baránek (PLZ) – 28. Madatov (KBK)   75. Baránek (PLZ)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 4:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 12:12.
    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Matějů, Baránek, Hubník (C), Limberský – Hrošovský, Hořava – Petržela, Kolář (79. Hejda), Kovařík (72. Kopic) – Ďuriš (62. Krmenčík).
    Náhradníci: Bolek – Hejda, Kopic, Krmenčík, Bakoš, Rajtoral, Kučera.

    FK Karabach: Šehić – Medveděv, Hüsejnov, R. F. Sadygov (C), Agolli (79. Gurbanov) – Míchel, Garajev – Dani Quintana (67. Ismajilov), Richard Almeida, Reynaldo – Madatov (46. Muarem).
    Náhradníci: Magomedalijev – Muarem, Amirgulijev, Gurbanov, Ismajilov, Junuszadä, Dinijev.

    Rozhodčí: Stavrev – Kirovski, Kostadinov (všichni Makedonie)

    Diváci: 10 269
    Úterý 02.08.2016
    Karabach - Plzeň 1:1

    Branky: 28. Muarem (Garajev) – 85. Krmenčík (Kopic)

    Karty:   27. Medveděv (KBK), 72. Garajev (KBK), 87. Míchel (KBK) – 69. Ďuriš (PLZ), 90+2. Krmenčík (PLZ), 90+6. Bakoš (PLZ)

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 1:3. Rohy: 0:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:10.
    thejrc.org