Zruč n/S – Litoměřice 2:3 (kon.) | Hradec Králové – Sparta 3:3 (kon.) | Interobal Plzeň – Třinec 2:3 (kon.)
Česká Lípa – Slavia 1:8 (kon.) | Chrudim – Helas Brno 6:0 (kon.) | Vysoké Mýto – Hodonín 2:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:8 (0:2)
SK Slavia Praha
Pátek 24.03.2017, 20:00 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je za námi utkání 21. kola CHANCE futsal ligy, v němž Slavia slaví vysoké vítězství 8:1, pod které se velkou měrou podepsal Michal Salák, který zatížil konto českoliského týmu hned třemi góly. Jeho spoluhráči se k němu přidali a díky tomu si odváží z České Lípy všechny tři body. Démoni budou mít v boji o postup do play-off, případně o záchranu ještě hodně práce. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a z České Lípy přeji hezký víkend. (21:32:02)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Poslední slovo budou mít sešívaní. Obléhání domácí branky ukončil nekompromisní střelou MICHAL SALÁK, který zkompletoval hattrick. Bez asistence.
     
    39
    Démoni právě vstřelili branku!
    Českolipští se dočkali alespoň čestného gólu. Žampa poslal do úniku po pravém křídle STANISLAVA BEJDU, který zahrál Garčárovi na housle a snížil ztrátu na rozdíl šesti gólů. Asistence: Viktor Žampa.
     
    39
    Domácí si znovu nebyli jistí při zakládání útoku, Hrdina však toto zaváhání nedokázal potrestat. Kirov dobře zasáhl nohou.
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané proměnili tento duel ve svou exhibici. Michal Salák po dvou dnešních gólech se rozhodl také přihrát a z jeho nabídky těžil JIŘÍ NOVOTNÝ, který zvýšil už na 7:0. Utkání je rozhodnuté a už se bude pouze dohrávat. Asistence: Michal Salák.
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo Démonům, podařilo se na druhé straně Slavii. Přihrávku Hrdiny poslal do sítě MARTIN SMĚŘIČKA, na jehož střelu k tyči Kirov nedosáhl. Asistence: Antonín Hrdina.
     
    36
    Kostič dostal dlouhou příhrávku od Kirova, v jednu chvíli byl sám před Garčárem, ale nakonec zamířil těsně vedle slavistické branky.
     
    35
    Havlásek měl rozjetou interesantně vypadající akci, jenže jej zastavil hvizd rozhodčího Nagyho, který odpískal aut. Havláskovi se to ani trochu nelíbilo a vyletěl jako čert z krabičky.
     
    34
    Slavia měla velkou šanci na vstřelení šestého gólu! Na Kirova se hnalo hned trio sešívaných, Brychta předložil do strany Hrdinovi, jenž ale Kirova nepřekonal! Kirov vzápětí vyrazil do rychlého kontru, leč ani on úspěch slavit nemohl
     
    32
    Šafář špatně rozehrál, meruny se záhy chopil Antonín Hrdina, který zkusil prostřelit Kirova mezi nohy, ale českolipský brankář si mezírku pohlídal.
     
    31
    Kirov předvedl dlouhý výkop až na druhou stranu hřiště, kde číhal hostující obranou hlídaný Fichtner, který se sice nakonec dostal k hlavičce, ale tento pozdrav nemohl Garčára nikterak ohrozit.
     
    29
    Českolipští nyní trochu přiložili pod kotlem a doslova zatopili slavistické obraně. Hosty od inkasovaného gólu zachránila jen branková konstrukce!
     
    28
    Hra se momentálně trochu uklidnila a odehrává se poblíž středu hřiště. V českolipské sportovní hole by člověk slyšel spadnout špendlík.
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jen domácím nepopulárního "bůra" zasadili. Hostitelé totiž vyrobili hrubku při rozehrávce, kterou po předložení Hrdiny bez skrupulí potrestal nejproduktivnější hráč a nejlepší střelec Slavie v jedné osobě RADIM ZÁRUBA. Asistence: Antonín Hrdina.
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se opět rozstříleli. Přetlačanovou před českolipskou brankou zakončil bezchybným pokusem MARTIN BRYCHTA. Bez asistence.
     
    24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané pěkně míchali českolipskou obranu, až z toho uvařili třetí gól. Novotný předložil míč MICHALU SALÁKOVI, jemuž nedělal žádný problém poslat balon k levé tyči Kirovovy branky. Asistence: Jiří Novotný.
     
    22
    Démoni teď měli i pořádnou porci štěstí. Havrda málem tečoval míč za záda brankáře Kirova. Bulhar se ale překvapit nenechal a dobrým postřehem nebezpečnou akci zlikvidoval.

    Michal Šandor

    Branky: 39. Bejda (Žampa) – 16. Míča, 18. Salák (Brychta), 24. Salák (Novotný), 25. Brychta, 26. Záruba (Hrdina), 37. Směřička (Hrdina), 37. Novotný (Salák), 40. Salák


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Kroupa) – Kostič, Havrda, Švec, Havlásek, Bejda, Fichtner, Bejda, Bialek, Žampa, Šafář
    SK Slavia Praha: Garčár (Rosman) – Brychta, Záruba, Novotný, Salák, Lištvan, Oliva, Šměřička, Míča, Hrdina, Matějka, Wojnar

    Rozhodčí: Nagy, Čurda
    thejrc.org