Opava – Kopřivnice 4:0 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 1:2 (1:2 po s.n.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (po pr.)
Nymburk – Pelhřimov 8:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:2 (kon.) | Řisuty – Bílina 4:3 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Žďár n/S – Písek 5:4 (po pr.) | Klatovy – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Mor. Budějovice – David Servis 10:2 (kon.) | Tábor – Kolín 3:1 (kon.) | Trutnov – Klášterec nO 1:4 (kon.)
Jablonec n/N – Sokolov 5:1 (kon.) | Kobra – Děčín 5:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:2 (1:1, 3:0, 4:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Sobota 29.10.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec, Havlíčkův Brod naprosto zaslouženě zvítězil nad Jindřichovým Hradcem vysoko 8:2 a slaví zisk dalších velmi důležitých tří bodů do tabulky. Nepříjemnou kaňkou utkání je zranění brankáře hostů Michaela Formánka, který by měl být ale podle nejčerstvějších zpráv snad brzy v pořádku. Ode mě je to pro dnešek vše, s tímto pozitivním konstatováním se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. Z Kotlin zase někdy u onlajnů na početnou! (19:38:04)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a nejen zakončit, ale dokonce ještě jednou udeřit! Luboš Voříšek sice po velkém důrazu před brankovištěm ještě neuspěl, ale kotouč se od gólmana Koreně odrazil přímo na hůl TOMÁŠE SEMRÁDA, jenž neměl problém s tím, aby kus černé gumy napasoval do zcela odkryté klece! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    59:30
    Děj hry se odvíjí ještě v pásmu hostů, uvidíme, jestli domácí dokáží ještě zakončit.
     
    59:10
    Oba týmy posílají na led ze střídaček čerstvé síly, Havlíčkův Brod rozehrává mezitím od své brány.
     
    58:50
    Bruslaři dál drží puk na svých holích a snaží se už utkání v klidu dohrát.
     
    58:19
    Petr Kuchta se rozjel až k bráně, zamíchal s pukem několikrát na holi a snažil se rozhodit gólmana Koreně, ale kotouč za jeho záda neprošťouchl!
     
    58:19
    Bruslaři se snažili bleskově odpovědět a Petr Kuchta pojede trestné střílení!
     
    58:09
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Hosté sympaticky nesložili zbraně ani za velmi nepříznivého stavu a dočkali se zasloužené odměny! Po přiťuknutí Simona Berana vypálil od modré čáry Tomáš Šmerha, jehož ránu sice ještě dokázal brankář Panec vyrazit, ale na svižnou dorážku MARKA VANTUCHA už nestačil! Asistence: Tomáš Šmerha, Simon Beran.
     
    57:30
    David Michálek s Jakubem Lacinou si hezky přihráli v útočném pásmu, ale jejich spoluhráči nakonec kombinaci pokazili a zakončení z toho nevzešlo.
     
    57:08
    Lukáš Křížek byl blízko své druhé trefě v utkání a v A-týmu celkově! Na levé straně byl sám a vypálil z kruhu, ale našel jen připravenou Koreňovu lapačku! Mířil dobře k protější tyčce!
     
    56:37
    Parta z Vysočiny už si probila cestu do útočného pásma a snaží se rozebrat postupnou kombinací jindřichohradecký obranný val.
     
    56:22
    Po dalším přerušení hry vhodí sudí kotouč do hry ve středním pásmu.
     
    55:53
    Brankář Panec přerušil hru a jeden z hostů se ještě lehce pošťuchoval s Filipem Navrátilem. Havlíčkobrodský kotel skanduje pokřik "Vůbec nic, vůbec nic, neumíte vůbec nic!".
     
    55:21
    Hosté se probili do útočného pásma, ale dlouho se tam s kotoučem neohřáli. Havlíčkobrodská obrana jim brzy zatarasila cestu a může rozehrát.
     
    54:51
    Soubor z Kotliny dál drží kotouč a kombinuje s ním daleko od svého gólmana Pance.
     
    54:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, máme tady premiérovou branku v A-týmu! Vajgar založil útočnou akci, při níž však kotouč ztratil a pustil Broďáky do bleskového protiútoku. Miroslav Třetina kotouč zavezl puk do útočného pásma, při přečíslení 2 na 1 našel před bránou volného LUKÁŠE KŘÍŽKA, který si srovnal kotouč na hůl a z mírného úhlu na levé straně propálil gólmana Koreně! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    53:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že z přesilovky Bruslařů nic nebude, ale opak se stal nakonec pravdou! Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, Luboš Voříšek zpoza brány naservíroval kotouč jako na zlatém podnosu na osu hřiště DAVIDU VALOVI, který svižnou střelou skóroval nad beton brankáře Koreně! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    52:18
    Havlíčkův Brod přišel o postavení v útočném pásmu, ale už tam znovu kombinuje.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Kulhánek (Přidal, Semrád), 27. Michálek (Přidal), 31. Přidal (Třetina, Michálek), 35. Chlubna (Kuchta, Křížek), 43. Voříšek (Křížek), 54. Vala (Voříšek), 55. Křížek (Třetina), 60. Semrád (Voříšek) – 2. Tejral, 59. Vantuch (Šmerha, Beran)


    BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek, Bušek – Přidal, Třetina "C", Michálek – Kuchta, Voříšek, Chlubna – Navrátil, Kozlík, Beneš – Ludvík, Křížek
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Formánek (18. Koreň) – Farka, T. Kohút, Pípal, Straka, Bureš, Růžek, Zderadička – Lazorišák "C", Beran, Vantuch "A", Bílek "A", Pichler, Kundrát, Furch, Šmerha, Tejral, Motař

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Lukáš Linhart, Jan Kleprlík

    Diváci: 619
    thejrc.org