Motor ČB – Slavia 5:1 (kon.) | Zlín – Kladno 8:0 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 5:3 (kon.)
Sparta – Plzeň 3:0 (kon.) | K. Vary – Pardubice 2:3 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Slavia Praha
Pátek 29.10.2010, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepšími hráči utkání jsou vyhlášeni dva Michalové: Mikeska a Vondrka.

    Jihočeši si dnes po zásluze připsali do tabulky další tři body a přehoupli se přes třicetibodovou hranici. Pražané naopak navázali na poslední neúspěchy, již šest zápasů čekají na zisk tří bodů, navíc za posledních pět zápasů nastříleli jen tři branky... Z Českých Budějovic je to vše, pěkný zbytek večera přeje Michal Špírek. (19:56:52)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Domácí fandové vytleskávají poslední minutu, už se nic nestane...
     
    58:51
    Buly před Kovářem.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty zápasu, slávisté se sympaticky derou do útoku. Jihočeši si mohou užívat pocit, že si dnešním výkonem a výsledkem vysloužili návrat na první místo extraligové tabulky.
     
    55:30
    Slávisté zkusili proniknout do pásma, ale rychle narazili. Na druhé straně se vyhnul bekům šikovnou kličkou Červený, ale pak už neměl komu přihrát a puk má znovu na hokejce Slavia.
     
    54:47
    Kovář zpacifikoval lapačkou střelu Žižky, hra je přerušena.
     
    54:08
    Hraje se v plném počtu.
     
    53:16
    Vydarený přenádhernou přihrávkou od vlastní brány našel na útočné modré rozjetého Pletku, který mířil zcela osamocen na Furcha. Ten jeho úmysly ale perfektně přečetl a poradil si jak s prvním pokusem, tak s dorážkou.
     
    52:45
    5/4
     
    52:08
    6421 diváků sleduje dění na ledě = Budvar Aréna je letos poprvé vyprodána. Nyní vyprovodili fanoušci na trestnou lavici Tomáže Žižku, který zastavil Kašpaříka hákováním.
     
    51:27
    Kubošova tvrdá rána mířila nad branku, Kovář proti dělovce zasahovat nemusel.
     
    51:03
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    50:45
    Jan Snopek (CEB) je dalším vyloučeným hráčem, dvě minuty za podražení.
     
    50:09
    Slávisté nevymysleli v přesilovce nic, co by stálo za zmínku. Předvedli totiž jedno velké nic, a z toho se nějaká akce vypichuje těžko. Mertl naskočil do hry.
     
    48:09
    Dvouminutový trest pro střídačku HC MOUNTFIELD - domácí hráli v šesti a trest odpyká Tomáš Mertl.
     
    47:59
    Vondrka, který byl vyloučen v čase 45:59, je na ledě. Českobudějovickým stadionem obíhá mexická vlna, takhle výrazného vedení si Jihočeši užívají vůbec poprvé v sezóně.
     
    45:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Parádní akce domácího týmu. Pšurný odvedl medvědí kus práce, vybojoval kotouč pro Kašpaříka, který ho jak na zlatém podnose předložil ROSTISLAVU MARTYNKOVI. Ten byl mezi kruhy trestuhodně nehlídán a zavěsil nechytatelně. Kopřivu střídá v bráně Furch. Asistence: Pavel Kašpařík, Roman Pšurný
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 10. Langhammer (Gulaš, Tůma), 36. Červený (Mertl, Podlešák), 38. Šimánek (Pletka, Mikeska), 41. Šimánek (Mikeska, Pletka), 46. Martynek (Kašpařík, Pšurný R.) - 2. Růžička (Jaškin)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Snopek, Vydarený, Ptáček, Tůma, Novák, Šulc, Jank - Šimánek, Mikeska, Pšurný R. - Gulaš, Langhammer, Květoň - Pletka, Kašpařík, Martynek - Mertl, Červený, Podlešák - Kuchejda.
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Žižka, Kadlec, Kuboš, Tomica, Jebavý, Vašíček, Holec - Špelda, Svoboda, Vondrka, Jaškin, Štefanka, Krenželok, Branda, Micka, Doležal, Kolařík, Endál, Sklenář, Růžička.

    Rozhodčí: Hribik, Lacina - Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri