Dukla Praha – Příbram 1:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 0:2 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
1:2 (0:0)
FK Příbram
Pátek 07.12.2018, 18:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. Na Julisce bude dnes opět panovat zklamaná nálada, naopak cestou do Příbrami se bude slavit. Další zápasy naší nejvyšší soutěže budou k vidění už v sobotu. (20:05:19)
     
    Je dobojováno! Celkem zaslouženě si po utkání Na Julisce připíšou Příbramští tři body do tabulky. Rázem se hostující celek posouvá až na desáté místo tabulky, když získala stejný počet bodů jako deváté Teplice.

    Úvodní poločas nabídl nemastnou – neslanou podívanou. Ovšem ve druhé pětačtyřicetiminutovce se děly věci. Nejprve poslal Duklu do vedení Uroš Djuranović. Jenže Příbram otočila stav zápasu na svou stranu, když se prosadili Jan Rezek a Antonín Fantiš. Nutno říct, že hostující celek byl v duelu mírně lepším týmem. Naopak Dukla si nechala ujet snad získané vedení a v závěru už neměla síly na to, aby soupeře přišpendlila k jeho šestnáctce.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Rudolf Skácel.
     
    90+3
    Příbram v samotném závěru hraje zkušeně a hlavně daleko od vlastní branky. Jan Rezek si obhodil domácího kapitána, jenž vytáhl nedovolený zákrok.
     
    90+2
    Velmi dobře pro tým zapracoval Milan Nitrianský, jenž měl na zádech tři soupeře. Přesto příbramský krajní záložník míč vybojoval a hosté budou rozehrávat další rohový kop.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtá rozhodčí, která na tabuli ukazuje, že se budou hráč čtyři minuty nad rámec normální hrací doby. Dukla vymýšlí dlouhé nakopy, ale Příbramští se opět ubránili.
     
    90
    Po faulu na Romana Květa rozehrál míč Jan Rezek. K balonu se dostal v šestnáctce Ibrahim Keita, který s ním ale nenaložil nejlépe.
     
    88
    Dalším potrestaným hráčem je Roman Květ (Příbram), který vletěl u půlící čáry do Daniela Součka. Nyní se jednalo o zcela zbytečný zákrok příbramského hráče.
     
    89
    Po ostrém souboji, po němž nebylo vytaženo další potrestání, bude rozehrávat Dukla. Jenže míč z klidné pozice zamířil jen mimo hrací plochu.
     
    88
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Uroš Djuranović, přichází Štěpán Krunert.
     
    87
    Opět o cenné vteřiny vybojoval Roman Květ, jemuž soupeř sebral balon, ale nasměřoval ho jen na dalšího hráče v zeleném. Příbram se už ani za centrem do šestnáctky nežene.
     
    86
    Střídající Roman Květ kombinoval na levé straně se spoluhráči, ale po chvíli byl míče zbaven. Dukla rychle spěchala před branku soupeře, ale u rohového praporku si velmi dobře počínal Emmanuel Antwi.
     
    85
    Na trávník spěchá také lékařský tým, jenž bolestivou část nohy Nikoly Raspopoviče ošetřil. Domácí hráč rychle míří za postranní čáru, aby se mohlo pokračovat ve hře. Dukle už totiž moc času nezbývá.
     
    84
    V závěru zápasu se očekává tlak domácího celku, ten ale zatím nepřichází. Ba naopak se hraje velmi daleko od branky, kterou hájí Ondřej Kočí. Hra se opět přerušuje, když na zeleném pažitu zůstal ležet Nikola Raspopovič.
     
    83
    Jenže hostující hráči se na útočnou polovinu rychle vrátili a centr do šestnáctky poslal střídající Milan Nitrianský. Jenže tentokrát se Příbramští ke střeleckému pokusu nedostali.
     
    82
    Sérii hlaviček zastavil až Karel Soldát, který přihrával zpátky. Ovšem Příbram ale dlouho balon na polovině soupeře neudržela.
     
    80
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ruslan Mingazov, přichází Milan Nitrianský.
     
    79
    Pražané se hnali do útoku, ale jejich snažení bylo zastavené hned za půlící čárou. Domácí celek po rozehrání poslal centr do pokutového území, kde se balonu zmocnil Ruslan Mingazov.

    Michal Luxa


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 56. Djuranović – 69. Jan Rezek (pen.), 77. Fantiš (Antwi)

    Karty:   15. D. Breda (DUK), 38. D. Souček (DUK), 69. Milošević (DUK), 69. Raspopovič (DUK), 76. Djuranović (DUK) – 17. Kodr (PRI), 42. Keita (PRI), 88. Květ (PRI)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:12. Fauly: 19:20.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Ďurica, Ostojić, D. Souček – Bilovský, Raspopovič, Bezpalec, D. Breda (73. Bezdička), Podaný (79. Brandner) – Djuranović (88. Krunert).
    Náhradníci: M. Hruška – Bezdička, Brandner, Kott, Krunert, Kovernikov, Solaja.

    FK Příbram: Kočí – Nový, Tregler, Kodr, Antwi – Mingazov (80. Nitrianský), Soldát, Keita, Jan Rezek – Fantiš (C) (90+4. Skácel), Voltr (63. Květ).
    Náhradníci: Švenger – Katidis, Květ, Nitrianský, Průcha, Skácel, Polidar.

    Rozhodčí: Ardeleanu – Hrabovský, Poživil

    Diváci: 879
    ocianews.com