Třinec – Hr. Králové 0:2 (kon.) | Havířov – Liberec 7:2 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 6:1 (kon.)
Zlín – Slavia 7:3 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litvínov 3:5 (kon.)
Vsetín – Sparta 1:6 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 4:6 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 5:2 (kon.)
Písek – Kladno 4:3 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Sobota 29.01.2011, 13:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Litvínov vítězí v havlíčkobrodské Kotlině nad místními Rebely 5:3 a připisuje si do tabulky skupiny A tři cenné body. Z Kotliny se s vámi loučím, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. (15:38:21)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Při ryhlém protiútoku Litvínova naservíroval Čeřovský od pravého mantinelu puk volnému Kuriljakovi, který pálil úplně sám z prostoru mezi kruhy, jenže vylámal si zuby na skvělém brankáři Fučíkovy, který zasáhl betony.
     
    58:41
    Hosté jsou v plném počtu. Oslabení ustáli bez úhony, ale měli spoustu práce s tím, aby udrželi havlíčkobrodské střelce na uzdě. Rebelové stále vytrvávají v útočné aktivitě.
     
    58:29
    Mladí bojovníci z Kotliny se probili ke dvěma střelám. Nejdříve obkroužil branku Chlubna a nezasunul puk k bližší tyčce přes gólmana Horáka, potom neuspěl s razantní ranou od modré čáry Dvořák, který našel jen Horákovu připravenou náruč.
     
    57:58
    Obrovský závar a skrumáž těl ted vznikly v předbrankovém prostoru po útoku Rebelů, kteří se snažili zblízka ještě dorážet, jenže gólman Horák byl proti a puk ukryl ve své výstroji, čímž přerušil hru.
     
    57:36
    Havlíčkův Brod se zatím při přesilovce očividně trápí, když se mu nedaří na souvislejší časový úsek sevřít hosty pod tlak nebo vyslat na gólmana Horáka nebezpečnější projektil.
     
    56:58
    Rebelové se snažili o rychlý přechod do útočného pásma, jenže neúspěšně. Jejich ofenzivný choutky přerušuje postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    56:41
    Na trestnou lavici je vykázán Procházka (LIT), který protihráče hákoval a dostal dvouminutový trest.
     
    56:21
    Rebelové se dvakrát snažili přejít do útočného pásma, jenže zastavila je píšťalka hlavního sudího, který odpískal signalizovaný ofsajd.
     
    55:51
    Malík se prosmýkl kolem havlíčkobrodských hráčů a v tísni od modré čáry vystřelil, jenže jeho slabý střelecký pokus bez problémů zlikvidoval u své levé tyčky pomocí betonů gólman Fučík.
     
    55:20
    Špringl dvakrát zkoušel štěstí se svou střelou z velkého úhlu na pravé straně. Nejdříve nastřelil jen Horákův beton, poté poslal puk jen do dolní konstrukce branky.
     
    54:16
    Rebelové stále drží postavení v útočném pásmu a sevřeli hosty do pevného objetí, v němž pořádně motají hklavy litvínovským zadákům, kteří mají s jejich útočnou vervou spoustu práce. Dvakrát byl stažen k ledu útočník Křesťan, rozhodčí ale vylučovat nebude. Nakonec po závaru kolem gólmana Horáka přerušil maskovaný litvínovský muž hru, když utěsnil prostor u své levé tyčky.
     
    53:17
    Ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu vyslal razantní projektil ze své hole v prostoru levého kruhu Kuchta, gólman Horák však číhal u bližší tyčky se svou nastavenou náručí.
     
    52:52
    Štěpka pálil z otočky a prostoru mezi kruhy po ledě, našel však jen Fučíkovy připravené betony, od nichž se kotouč odrazil do rohu brodského pásma.
     
    52:13
    Hra v tuto chvíli připomíná svým vzezřením přesýpací hodiny, když se puk pravidelně stěhuje od jedné branky ke druhé. Naposledy sevřeli pod tlak svého soupeře Rebelové, kteří vyprodukovali nepříjemnou ránu Dvořáka od modré čáry, jíž hosté srazili mimo tři tyče Horákovy svatyně.
     
    51:20
    Karta se teď dokonale obrátila na svou druhou stranu. V tuto chvíli diktují tempo hry hosté z Litvínova, kteří svírají havlíčkobrodskou družinu v hloubi jejího obranného pásma.
     
    50:20
    Rebelové jsou rázem na koni a pokoušejí se o vstřelení dalšího gólu, který by je už přiblížil na dostřel Litvínova, jenže zatím vyvíjenému náporu na gólmana Horáka hosté odolávají.
     
    48:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se veacejí zpět do zápasu a do hry o extraligové body. Po nahrávce Lukáše Žemličky měl dostatek prostoru a času v předbrankovém území ONDŘEJ HLÍDEK, který zamířil přesně nad Horákovu lapačku! Asistence: Lukáš Žemlička.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Hynek (Šulák), 38. Žemlička (Turek), 49. Hlídek (Žemlička) - 9. Malík (Kuchař, Zdeněk), 14. Čeřovský (Válek), 22. Válek (Malík, Kuchař), 42. Strejček (Válek), 44. Kuchař (Zdeněk, Bittner)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC VERVA Litvínov:
    bahis siteleri