Havlíčkův Brod – Jihlava 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 06.02.2011, 11:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Fanoušci v ochozech prochladlé Kotliny ještě sledovali havlíčkobrodskou oslavu vítězství. Rebelové se svorně posadili ve středovém kruhu k pomyslnému táboráku, kde na svých holích pekli buřty v podobě svých rukavic. (13:09:35)
     
    Je konec. Havlíčkův Brod zaslouženě vítězí nad svým soupeřem z Jihlavy přesvědčivě 5:2. Po závěrečné siréně vzplály v obranném pásmu hostů vášně a početné skupinky obou táborů se do sebe bez servítek pustily. Rozhodčím dalo hodně práce, než se jim podařilo rozvášněné bitkaře rozdělit. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Tvrdou ránu od modré čáry měl na svědomí střílející obránce Krajcigr, jehož polovysoký projektil lapil pozorný gólman Vacek do nastavené náruče a před brodskými forvardy přerušil hru.
     
    58:52
    Za nedovolené bránění je dvěma minutami potrestán Kašpar (JIH).
     
    58:35
    Očividně frustrovaní hosté teď sestřelili v blízkosti modré čáry Rebelů útočníka Krajhanzla, který zůstal za bušení jihlavské střídačky holemi o mantinel ležet otřesený na ledové ploše. Nakonec se však zvedl a bude zřejmě v pořádku.
     
    58:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    O dnešním vítězi je zřejmě rozhodnuto. Po jihlavském tlaku se zmocnil puku DANIEL VOSYKA, jenž nabral rychlost v útočném pásmu a střelou z pravého kruhu propálil gólmana Vacka! Bez assitence.
     
    58:00
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma a vydatně teď buší do obranného valu Rebelů, který se poblíž branky snaží co nejvíce usnadnit práci svého gólmanovi Novákovi.
     
    57:09
    Do akce se dostal také gólman Vacek, který na opačné straně kluziště ukryl puk letící z mezikruží v nastavené náruči a přerušil hru. Po tomto úspěšném zákroku ostře atakoval přijíždějícího útočníka Rebelů frustrovaný Kochánek, vylučovat se však nebude.
     
    56:30
    szathmáry nebezpečně pálil z vrcholu pravého kruhu, jenže gólman Novák se rychle přesunul ve svém brankovišti a u bližší tyčky lapil puk v nastavené náruči, po čemž přerušil hru.
     
    55:24
    Hosté postupnými krůčky získavají na svou stranu stále větší tlak, při kterém má havlíčkobrodský gólman Novák za svou přetíženou obranou znovu spoustu náročné práce.
     
    54:37
    Sledujeme teď hodně vyrovnanou partii, v níž dominují obě důsledné obrany v čele s pozornými gólmany. Útočná snaha tak přichází zatím vniveč.
     
    53:37
    Jihlava se opět nadýchjla k mohutnému náporu, jenže ten teď nedosáhl zdaleka takové intenzitty, jako v předchozích minutách. Rebelové navíc podnikly několik nebezpečných útočných výpadů.
     
    52:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nastěhovali do útočného pásma a bleskovou odpovědí se opět chopili dvoubrankového vedení. Při signalizované výhodě po obrovském závaru před jihlavským brankovištěm pálil zblízka do Vackových betonů Daniel Vosyka, ale puk se odrazil k TOMÁŠI VLČKOVI, jenž měl před odkrytou brankou už lehkou úlohu a zblízka zasunul po ledě puk za brankovou čáru! Asistence: Daniel Vosyka.
     
    51:58
    Dukla pokračuje ve svém útočném snažení a naladěna na příznivou útočnou vlnu neustále zaměstnává gólmana Nováka, který za svými pasivními spoluhráči odolává náporu.
     
    50:20
    Dukla právě vstřelila branku!

    A JIhlava se dotahuje na dostřel Rebelů. Po tvrdé ráně Šimona Szathmáryho, jíž gólman Novák vyrazil betony, hned neúspěšně dorážel zblízka Jan Mahút, ale JAN MANDÁT z druhé vlny protlačil puk za brankovou čáru a jako správný kapitán táhne svůj tým za vyrovnáním!! Asistence: Jan Mahút, Šimon Szathmáry.
     
    49:45
    Dvakrát nebezpečně pálil od modré čáry obránce Brussmann, ale pokaždé si vylámal zuby na Novákových připravených betonech, které se jeho projektilům vždy postavily do cesty.
     
    48:44
    Obrovský závar před gólmanem Novákem, jenž opět vytáhl ze svého arzenálu několik vynikajících zákroků a zneškodnil spoustu nebezpečných dorážek z bezprostřední blízkosti. Za nedovolené bránění je po odpískání potrestán Lobo (HBR).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Bláha (Hlídek), 31. Dvořák (Ludvík, Hlídek), 35. Vlček (Lobo, Žuček), 53. Vlček (Vosyka), 59. Vosyka - 15. Mandát, 51. Mandát (Mahút, Szathmáry)


    BK Havlíčkův Brod: Novák - Žuček, Krajcigr, Bláha, Lobo (A), Dvořák, Mendl - Vosyka (A), Ludvík (C), Hlídek, Nguyen, Málek, Krajhanzl, Vlček Voplakal, Přibyl.
    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) - Cívka, Brussmann, Port, Szathmáry, Kochánek - Hubert, Severa, Mandát (C), Kašpar, Kutlák, Anděl, Hotař, Mahút, Klaus.
    bahis siteleri