Plzeň – Domažlice 10:1 (kon.) | Znojmo – Al-Rayyan 0:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
10:1 (4:0)
TJ Jiskra Domažlice
Středa 25.07.2018, 16:30 • Hřiště v Luční ulici, Plzeň • Přípravný zápas
     
    Je za námi přátelský duel mezi Plzně a Domažlicemi, Viktoria si připsala jasnou výhru 10:1! Po dvou gólech vstřelili Jan Kopic, Michael Krmenčík, Tomáš Chorý a Milan Petržela, další branky přidali Aleš Čermák a Radim Řezník. Čestný úspěch Jiskry zaznamenal Petr Došlý.

    Z Plzně je to pro dnešek všechno, děkuji za sledování psaného přenosu a přeji krásný zbytek dne! (18:18:28)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MILAN PETRŽELA po krásné akci uzavírá skóre dnešního duelu, Plzeňští si připisují desátý gól, tímto zápas končí!
     
    88
    Michael Krmenčík si letěl pro hattrick, byl sám před bránou, ale míč k němu nakonec neprošel. Je tu alespoň roh pro domácí.
     
    87
    Domažličtí po faulu rozehrávali, míč šel na gólmana Brychu, ale přeletěl ho, balon nakonec skončil na břevně! Chorý už se pak k dorážce nedostal.
     
    86
    Zápas už se víceméně jen dohrává, Jiskra se snaží vstřelit ještě jeden čestný gól, ale nemlže se proti obraně Plzně prosadit.
     
    83
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je z toho další trefa Viktorie, střelcem devátého gólu je MILAN PETRŽELA, který využil zaváhání v obraně hostujícího celku.
     
    82
    Po rychlé akci Domažlic musel na zem Havel, aby zabránil centru před bránu Hrušky. Nakonec je z celé akce rohový kop pro Jiskru.
     
    81
    Na hřišti zůstal po souboji před velkým vápnem ležet útočník Chorý, míč je pro jistotu v zámezí, hra se přerušuje. Plzeňský forvard je v pořádku.
     
    79
    Další gól Plzně mohl přidat Roman Procházka, před ním zívala prázdná brána, ale hostující beci míč před slovenským hráčem včas odpálili.
     
    78
    Viktoriáni trochu ubrali z tempa, Pavel Vrba navíc není spokojený s řešením některých kombinací. I tak jsou domácí stále u míče.
     
    76
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Martin Rychnovský, přichází Milan Němeš.
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Petr Mužík, přichází Zdeněk Šimáně.
     
    75
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Nyní se již Jisrka doopravdy dočkala snížení stavu! První gól vstřelil PETR DOŠLÝ, který se u malého vápna dostal k míči, načež se trefil neomylně.
     
    74
    Po další pauze na občerstvení se do zakončení dostal domažlický Došlý, ten ve skvělé pozici nakonec bránu Hrušky přepálil.
     
    71
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další kvalitní zakončení v podání TOMÁŠE CHORÉHO! Ten obdržel přihrávku do běhu od jmenovce Hořavy, zpracoval si míč a následně se trefil tvrdou ranou přesně ke vzdálenější tyči.
     
    69
    Petržela ani Hořava nyní nepropálili hráz těl před gólmanem Brychem, následuje rohový kop Plzně.
     
    67
    Ze hřiště odešel Jan Kovařík, do hry se vrací Pavel Bucha. Viktoriáni zkusí hrát na tři beky, obrana je nyní ve složení zleva Havel, Hubník a Procházka.
     
    66
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další pěkná akce Plzně, Petržela utekl s míčem dopředu, přenechal ho Hrošovskému, který z první poslal balon na TOMÁŠE CHORÉHO, jenž už zakončoval do prázdné brány.
     
    64
    Milan Petržela se prohnal ze strany až na střed hřiště, nakonec sám vystřelil, jeho tvrdý pokus vyrazil gólman Brych na rohový kop!

    Jan Picka


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 11. Kopic, 15. Kopic, 23. Čermák, 28. Řezník, 47. Krmenčík, 51. Krmenčík (pen.), 66. Chorý, 71. Chorý, 83. Petržela, 90. Petržela – 75. Došlý


    FC Viktoria Plzeň: První poločas: Hruška – Řezník, Pernica, Hájek (12. Hubník), Kovařík – Ekpai, Bucha, Čermák, Kopic – Řezníček, Bakoš

    Druhý poločas: Hruška – Havel, Procházka, Hubník, Kovařík (67. Bucha) – Petržela, Hořava, Hrošovský, Zeman – Krmenčík, Chorý

    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Kadar (59. Teršl), Hájovský (59. Buršík), Čihák, Rychnovský (76. Némeš) – Hrubý, Mužík (76. Šimáně), Teršl (46. Roubal), Došlý – Vais, Černý (46. Brabec)
    Náhradníci: Švihořík, Roubal, Šimáně, Némeš, Brabec

    Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Mokrusch
    thejrc.org