Kladno – Chomutov 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kometa Brno 3:9 (kon.) | Opava – Olomouc 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 7:2 (kon.) | Motor ČB – Havířov 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 0:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 21.02.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Hosté z Pardubic zaslouženě vítězí nad místními Rebely 5:0 a připisují si cenné tři body do tabulky. Gólman Marek Langhamer se blýskl vychytaným čistým kontem a výrazně přispěl k triumfu svého mužstva. Pochvalu ale zaslouží i jeho protějšek Daniel Dolejš, jenž skvělými zákroky zamezil větší porážce. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny s s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (19:55:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Havlíčkův Brod stále nerezignoval a sympaticky zkouší docílit alespoň jednoho vstřeleného gólu, jímž by kosmeticky upravil nepříznivý stav. Dalekonosný projektil vyslal až ze středního pásma Šíma, ale gólman Langhamer byl pozorný, když letící puk schoval v lapačce a rozehrál ho na své spoluhráče, kteří kontrolují hru a čekají na závěrečnou sirénu.
     
    58:48
    Ihned po vhazování v útočném pásmu vyletěla ze skrumáže havlíčkobrodských hráčů v prostoru pravého kruhu nepříjemný rána, jež o kousek minula vzdálěnější tyčku Langhamerovy svatyně a skončila v rohu pardubického pásma.
     
    58:29
    Nahozený puk ze středního pásma chytil do své lapačky brankář Langhamer, který před dojíždějícím útočníkem Vargou raději položil kotouč na led a přerušil hru, když ho schoval znovu pod svou rukavici.
     
    57:30
    Havlíčkův Brod se nehodlá s velmi nepříznivým vývojem utkání smířit a rozhodně nehází flintu do žita. Pravidelně se snaží tlouct do pardubické kompaktní defenzívy a vyvíjet tlak na gólmana Langhamera, který zatím drží čisté konto.
     
    56:30
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Východočeši dovršili pro rebely potupného bůra. Puk vybojoval PETR VLČEK, který se dostal za záda havlíčkobrodských zadáků a tváří v tvář brankáři Dolejšovi uspěl, když z minisouboje se strážcem brodské svatyně vyšel vítězně po přesné ráně zápěstím, když zblízka poslal puk přesně do pravého dolního koutu brány! Bez asistence.
     
    55:30
    Pardubice kontrolují hru a drží puk na svých holích, přičemž nezapomínají pravidelně ohrožovat havlíčkobrodskou obranu v čele s gólmanem Dolejšem.
     
    54:42
    V ofenzivní fázi se hezkou ranou z mírného úhlu na levé staně prezentoval Varga, který z dobré palebné pozice vyprášil Langhamerovy betony u bližší tyčky. Havlíčkův Brod sice udržel pásmo, ale pomohl si v něm vysokou holí, za což je vykázán do středu hřiště.
     
    53:50
    V závěru přesilové hry se nastěhoval domácí soubor do útočného a probil se k zakončení, když Szilvovu ránu z vrcholu pravého kruhu vyrazil brankář Langhamer do bezpečí. Pardubice se záhy osvobodily.
     
    53:05
    Rebelové si hned v úvodu přesilovky vynutili značnou územní převahu a na svého soupeře vyslali několik hodně nepříjemných projektilů, ale gólman Langhamer si dokázal poradit a obstál v náročné zkoušce. Hosté následně vyhodili.
     
    52:03
    Hadrava předvedl hezkou individuální akci, když se proháčkoval kolem několikla protihráčů až do předbrankového prostoru, kde byl nedovoleně zastaven. Za katr poslal rozhodčí po odpískání Tomína (PCE) za sekání .
     
    51:22
    Havlíčkobrodská družina ustála nápor svého východočeského soka bez úhony. V závěru početní převahy Eatonu ještě zahrozil střelou z pravého strany Moučka, jenže našel jen připravené Dolejšovy betony u bližší tyče, od nichž zamířil puk do rohu pásma.
     
    50:45
    Rebelové vhynali Východočechy do středu hřiště, jenže hosté si proklestili cestu zpět do přesilovkových pozic, v nichž zahrozil na modré čáře Moučka, jehož nepříjemný a razantní projektil s menšími problémy nakonec skrotil ve své náruči gólman Dolejš a přerušil hru.
     
    50:03
    Pardubice okamžitě rozjely v útočném pásmu svůj přesilovkový kolotoč a na konci rychlé kombinace zakončoval Zdráhal, jehož ostrou ránu od modré čáry schoval pozorný gólman Dolejš do lapačky a přerušil hru.
     
    49:22
    Dlouho se hrálo bez přerušení, přičemž se oba soupeři tlačili vehementně a vytrvale do zakončení. Jako poslední se nastěhovali do útočných pozic Rebelové, ale jejich útočnou snahu zastavil J. Milfait (HBR), který dostal 2 minuty za hákování.
     
    46:22
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východodčeši pokračují ve své spanilé jízdě, jíž se prezentovali už v předchozích dvou třetinách. V sitauci 2 na 1 našel Jaroslav Moučka přesným pasem z levého křídla před brankou najetého LUKÁŠE KAPCE, který pohotovou ranou zblízka a bez přípravy našel recept na gólmana Dolejše, který se marně roztahoval ve svém brankovišti! Asistence: Jaroslav Moučka, Petr Beneš.
     
    46:05
    Východočeši kontrolují puk a chystají si ve středním pásmu pevnou půdu pro další nezpečný útok do Dolejoěvoy blízkosti. Rebelové formují své obranné šiky.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Starý (Nosek), 24. Šťastný (Vlček), 33. Moučka (Kapec, Stoklasa), 47. Kapec (Moučka, Beneš), 57. Vlček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Krch) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Žemlička, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    HC Dynamo Pardubice: Langhamer (Horáček) - Zdráhal (A), Březina, Krejnus, Beneš (A), Šťastný, Stoklasa, Vondráček, Půhoný, Zrůst, Lenoch, Starý, Nosek (C), Křečan, Škvor, Tomín, Hemský, Kapec, P. Vlček, Moučka.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Jan Jeletz, Václav Guth
    bahis siteleri