Příbram – Liberec 2:3 (kon.) | Dukla Praha – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
FK Příbram
2:3 (1:0)
FC Slovan Liberec
Sobota 20.08.2011, 16:00 • Adidas Aréna, Příbram • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas nabídl nepohledný první poločas ve kterém padla jedna branka a tu vstřelila Příbram těsně před koncem poločasu a o to hůř se tedy šlo Liberci do šatny, ale za to fantastický byl druhý poločas ve kterém padli 4 branky! Ve druhém poločase byla hra nahoru dolů. Liberec nejdříve vyrovnal a poté se ujal vedení zásluhou dvojce Rabušic, Vácha a především druhý gól Váchy stál za to. Příbram stihla ještě vyrovnat gólem Wágnera, ale poslední slovo v utkání měl Liberec a konkrétně znovu Rabušic, který zpečetil výhru Liberce. Slovan si tedy odváží 3 body z Adidas Arény a stále je neporaženým týmem v Gambrinus lize. Děkuji Vám za pozornost a u dalšího online přenosu z Příbrami se budu těšit napočtenou. Michal Mezera. (17:58:38)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty!
     
    90
    Další obrovská šance Příbrami. Videgla prostrčil míč do uličky Koukalovi, který postupoval z úhlu sám na gólmana, jenže netrefil bránu.
     
    88
    Ze hřiště odchází liberecký střelec dvou branek Rabušic a nahradí ho Kelič.
     
    87
    Další velká šance! Po rohu Koukala hlavičkoval Videgla a z otočky míč zkoušel dopravit do brány Ricka, ale vysoko přestřelil bránu.
     
    85
    Příbram se snaží dlouhými míči najít někoho v pokutovém území a vyrovnat. Ale Liberec má v obraně dost vysoké hráče a tudíž bez problému odvrací tyto pokusy domácích.
     
    83
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Liberec se ujímá znovu vedení! Po úniku Breznaníka a jeho centru do vápna zakončoval RABUŠIC nekompromisní střelou k tyči na kterou Hruška nedošáhl.
     
    81
    Poslední střídání na domácí straně, Ze hřiště odstupuje Šlapák a místo něj se na příbramský trávník podívá Videgla. Příbram posilňuje defenzivu.
     
    79
    Mareš si teď dost dovolil. Přes sprintoval dva liberecké hráče a pelášil do vápna, kde ho zastavil sice Nezmar, ale on míč získal znovu obešel ho a snažil se míč tlačit na zadní tyč brány Bičíka, ale těsně minul.
     
    77
    Že je dnešní utkání opravdu náročné nám názorně ukázal Breznaník, kterého začínají chytat křeče.
     
    76
    Obrovskou šanci spáli hostující snajpr Breznaník, když odražený míč, který vyrazil Hruška napáli z malého vápna vysoko nad.
     
    74
    Oba týmy teď předvádí skvělý fotbal, který je nahoru dolů. Jestli ještě něco chtěli diváci vidět tak jsou to další góly!
     
    71
    Druhé střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází T. Pilík a nahradí ho mladík v barvách Příbrami Mareš.
     
    69
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Po střele Šlapáka, kterou nechytil Bičík dorazil do prázndé brány míč WÁGNER!
     
    66
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to 1:2!! VÁCHA si převzal míč ve středu hříště a napálil míč na zadní tyč Hruškovi brány, který neměl naprostou šanci míč chytit. Krásný gól!
     
    64
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po skvělé přihrávce Váchy do levé strany na Štajnera, který z první poslal míč na zadní tyč, kde vystřelil nově příchozí Šural a míč doklepl do odkryté branky RABUŠIC!
     
    60
    První střídání Liberce. Ze hřiště odešel dnes neviditelný Blažek a na jeho místo přichází ex-brněnský mladíček Šural.
     
    58
    Příbram se nadechla a po rychlém brejku se řítil sám na bránu Wágner, ale naštěstí pro libereckou obranu mu byl pomezním rozhodčím odmáván ofsajd.

    Michal Mezera


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 45. Ricka, 69. Wágner - 64. Rabušic, 66. Vácha, 83. Rabušic

    Karty:   49. Blažek (LIB)


    FK Příbram: Hruška - Macháček, Ricka, Hejda, Pleško - Valenta (42. Mojdl), Tarczal, Koukal, T. Pilík (71. Mareš) - Wágner, Šlapák.
    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Štajner, Janů, Vácha, Breznaník - Blažek (60. Šural), Rabušic (88. Kelič)

    Rozhodčí: Příhoda - Lhoták, Moláček

    Diváci: 2938
    thejrc.org