PZ Kladno – Slavia 3:7 (kon.) | Třinec – Zlín 13:8 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:3 (kon.)
Liberec – Motor ČB 2:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 6:7 (kon.) | Plzeň – Chomutov 6:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Hr. Králové – Písek 5:2 (kon.) | Pardubice – Letňany 6:4 (kon.)
Havířov – Vítkovice 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 15.09.2011, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Mladá Boleslav se může radovat po překrásném duelu, kterému nechybělo snad vůbec nic. Domů si veze dva body za vítězství 3:2 po prodloužení, ale oba soupeři si zaslouží za dnešní výkon pochvalu. Děkuji vám za pozornost a z kotliny se s vámi loučím. Přeji vám hezký zbytek dne a úspěšný začátek víkendu. (20:19:18)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    63:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se nakonec radují ze zisku bonusového bodu! Po pasu Zdeňka Borovce měl dostatek času a prostoru v levém kruhu LUKÁŠ HERCIG, jehož rána směřovala přesně na gólmana Nováka, ale ten nechal malou skulinku mezi betony, jíž prošel kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Zdeněk Borovec.
     
    63:18
    Iniciativu teď převzali do svých rukou hráči z kotliny, jenže do střelecké pozice se tlačí marně. Boleslavská defenzíva pracuje bezchybně a drží brodské střelce zkrátka.
     
    62:37
    Sledujeme oboustranně vyrovnanou partii, při níž si oba soupeři pravidelně vyměňují puk. Nikdo nechce udělat zbytečnou chybu a darovat soupeři bonusový bod.
     
    62:06
    Rebelové mají v prodloužení jasně navrch a tlačí svého soupeře do hluboké defenzívy. Brankář Kalašnikov má v těchto chvílích plné ruce práce, létá na něj jedna rána za druhou.
     
    61:28
    Němec se po souboji v rohu boleslavského pásma dostal k puku, se svou ranou z mezikruží si však vylámal zuby na hrudi gólmana Kalašnikova.
     
    60:35
    Kuchta chvíli nevěděl, kde má puk, ale nakonec se protáhl z levého křídla až před branku, kde vypálil do připravených betonů gólmana Kalašnikova!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba nám tajenku vítěze dnešního klání nepřinesla, následuje proto pětiminutové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:25
    Hra se nám přestěhovala po dlouhém a urputném souboji z boleslavského území do brodského pásma, kde sledujeme další boj o puk.
     
    58:58
    Chlubna vypálil z vrcholu pravého kruhu a gólman Kalašnikov vyrazil jeho ránu betony u bližší tyčky, na což si poradil i s dorážkami. Buly v boleslavském pásmu.
     
    58:46
    Vala se opřel do kotouče a i když bránu gólmana Kalašnikova minul, strážce boleslavské svatyně si špatně zastavil puk a za bránou ho musel rychle zalehnout, čímž přerušil hru.
     
    58:25
    Hodně odvážnou kličku si dovolil na obranné modré čáře v souboji 1 na 1 obránce Dvořák. Přes protihráče nepřešel, naštěstí pro Rebely však udržel kotouč a poslal ho svému spoluhráči.
     
    58:02
    Rebelové vytvořili obrovský nápor na gólmana Kalašnikova, který dalšími skvělými zákroky podržel boleslavské barvy. Měl to hodně těžké, když domácí doráželi zblízka. Poté vzplály na hřišti emoce a hráči se do sebe pustili.
     
    57:31
    Dvořák si řekl po vyhraném vhazování pohybem do volného prostoru o puk, do kterého se bez přípravy opřel. Gólman Kalašnikov chytá jeho ránu do lapačky.
     
    57:15
    Havlíčkův Brod stále drží útočné pásmo, ale o kotouč musí neustále bojovat. Ke střele se až teď probil na modré čáře Vosyka, jehož dělovka narazila na připravené betony gólmana Kalašnikova. Rebelové si berou oddechový čas.
     
    56:55
    Na ledě se nám přiostřuje, rozhodčí musí krotit emoce na obou stranách. Za podražení dostal 2 minuty brankář Kalašnikov (MBL). Trest odpyká Nastoupil (MBL).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Kuchta (Vosyka, Dvořák), 51. Kundrát (Dvořák, Žuček) - 8. Borovec (Brzák), 55. Podsedníček, 64. Hercig (Borovec)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Krásný) - Vosyka, Kuchta, Žuček, Dvořák, Špiňar, Chlubna, Křípal, Brebera, Meloun, Jeřábek, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Dundáček, Kundrát, Vala, Němec.
    BK Mladá Boleslav: Kalašnikov (Bača) - Sedmík, Nastoupil, Šír, Bašus, Plíšek, Michalica, Hercig, Podsedníček, Kochubej, Krupička, Borovec, Serbus, Pokorný, Brzák, Boček "C", Chmelař, Verner.

    Rozhodčí: Petr Blecha - Václav Gut, David Rittich.
    thejrc.org