Šumperk – Jihlava 3:1 (kon.) | Kadaň – Beroun 2:4 (kon.) | Litoměřice – Olomouc 2:1 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Chomutov 5:4 (kon.) | Třebíč – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Písek – Most 5:4 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 5:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:4 (3:2, 0:1, 2:1)
Piráti Chomutov
Sobota 17.09.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod vítězí v nádherném a napínavém souboji, jemuž nechybělo snad vůbec nic, těsně 5:4. Chomutov předvedl v závěrečných minutách obrovský nápor na brodskou defenzívu, která odolala s vypětím všech sil a i za přispění pořádné dávky štěstí. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (19:34:33)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Neuvěřitelný tlak si teď vynutili hosté! Brankář Neruda se měl ve svém brankovišti co ohánět, protože ho chomutovští střelci zaměstnávali ze všech možných pozic útočného pásma. Nakonec však udržel kotouč ve výstroji a přerušil hru.
     
    59:15
    Piráti právě vstřelili branku!

    A hosté ještě vykřesali šanci na vyrovnání! Po přiťuknutí Lukáše Pulpána napřáhl na modré čáře bez přípravy JAKUB GROF a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    58:55
    Chomutov se postavil v šesti hráčích na vhazování a s prázdnou bránou, odhodlal se tak k power-play. Havlíčkův Brod ale dokázal přerušit hostující kombinaci a vyhodil.
     
    58:38
    Hbitý a přesný ťukes na jeden dotek zakončoval z bezprostřední blízkosti před bránou v mírném úhlu na levéí straně Hruška, jenže gólman Neruda roztáhl své betony a pokryl pozemní prostor svého brankoviště. Vzápětí chytil do náruče i nebezpečnou střelu Hřebejka z mezikruží. Oddechový čas hostů.
     
    57:49
    Jeden z hráčů Chomutova se obtáčel kolem branky a chystal se zakončit, ale byl sražen k zemi a rozhodčí zvedá paži. Na lavici hanby usedá Pavlík (HBR) za podražení. Domácí se budou bránit ve třech.
     
    57:15
    Zábranskému (HBR) udělil sudí 2 minuty za podražení.
     
    57:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se ujímají veledůležitého vedení, hosté to teď budou mít už hodně těžké! Po závaru v předbrankovém prostoru se dostal k odraženému puku po Vojtěchu Němcovi obránce JAROSLAV KOMA a zblízka propálil gólmana Hanuljaka! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    56:51
    Brankář Hanuljak musel zasahovat ihned po vhazování proti nepříjemné střele, jíž neudržel ve výstroji. Puk už mu klouzal za brankovou čáru, ale chomutovský muž s maskou ho na poslední chvíli zalehl. Rebelové ho sice dotlačili do sítě, ale rozhodčí branku správně neuznal.
     
    56:46
    Hromas (CHM) dostává 2 minuty za sekání.
     
    56:30
    Famozní zákroky předvedl gólman Hanuljak, kterého ohrozil z bezprostřední blízkosti útočník Rytnauer, ale hrdina okamžiku vymrštil vzhůru své betony, který trefil kotouč.
     
    56:02
    Hosté již v plném počtu vrhli své síly do útoku. Z prostoru mezi kruhy, kde se vytvořila nepřehledná skrumáž hráčů, střílel Ondřej, ale jeho zblokovaný pokus schoval do lapačky gólman Neruda.
     
    55:43
    Semorád se protlačil ke střele z mezikruží, gólman Hanuljak prokázal skvělý reflex, když nepříjemnou ránu vytěsnil svými betony do bezpečí.
     
    55:00
    Kostourek nabral v obranném pásmu rychlost a po levém křídle se snažil projít do útočného pásma, skvělým obranným zákrokem ho však Piráti u mantinelu odstavili a vybojovali kotouč.
     
    54:11
    Havlíčkovu Brodu se daří zaujmout postavení v Hanuljakově blízkosti, ale ve vzniku nebezpečnějšího zakončení či souvislejší kombinaci mu zabraňují rtůzné nepřesnosti. Díky jedné z nich Chomutov přesouvá hru do středu hřiště.
     
    53:32
    Gólman Hanuljak si ztlumil betony nahozený kotouč a a před dojíždějícími útočníky ho raději ukryl pod lapačkou, čímž přerušil hru.
     
    53:16
    Havlíčkův Brod se nakonec sám vykazuje z útočného pásma, když obráncům utekl kotouč a hosté ho vyhodili do útočného pásma, kde ještě chvíli zdrželi hru, čímž ušetřili část Hromasova trestu.
     
    52:36
    Rebelové si vytvořili obrovský tlak a ze všech možných pozic útočného pásma teď ostřelují brankáře Hanuljaka. Naposledy zakončoval Pavlík od modré čáry, ale těsně minul.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Semorád (Polodna, Koma), 13. Polodna, 15. Zábranský, 42. Jonáš (Voj. Němec, Pavlík), 58. Koma (Voj. Němec) - 8. Hruška (Helminen, Hřebejk), 9. Kůs (Gajovský), 24. Kůs (Hafenrichter), 60. Grof (Pulpán)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Sova, Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík, Novotný, Koma - Zábranský, Polodna, Knotek, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Fiedler, Voj. Němec "C", Rytnauer, Štěpánek, Musil, Kostourek, Hadrava.
    Piráti Chomutov: Řehoř (Hanuljak) - Mrázek, Havíř, Macháček, Palin, Jillson, Pulpán, Grof, Rutta - Helminen, Hromas, Jíra, Kraft "C", Sikora, Hřebejk, Kůs, Ondřej, Procházka "A", Hruška "A", Gajovský, Hafenrichter.

    Rozhodčí: Zbyněk Kubičík - Daniel Reich, Jiří Chocholouš.

    Diváci: 1134
    bahis siteleri