Bohemians 1905 – Jablonec 0:0 (kon.) | Hr. Králové – Chlumec n/C 3:0 (kon.) | Třinec – Opava 1:1 (kon.)
Rakovník – Vyšehrad 0:0 (kon.) | Dukla Praha – Teplice 4:5 (kon.) | Karviná – Líšeň 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:2 (kon.) | Č. Budějovice – Táborsko 4:0 (kon.) | Jihlava – Brno 1:2 (kon.)
Ústí n. L. – Dukla Praha 1:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Žižkov 2:0 (kon.) | Zlín – Prostějov 1:2 (kon.)
Honvéd – Ostrava 1:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 1:1 (kon.) | Maribor – Slovácko 2:1 (kon.)
Slavia – Fehérvár 3:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
4:5 (1:3)
FK Teplice
Sobota 08.08.2020, 10:30 • Fotbalové hřiště Jiskra Modrá • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou gólově bohaté přátelské utkání mezi Teplicemi a Duklou Praha, v němž se nakonec radoval po výsledku 5:4 z vítězství prvoligový celek. Do vedení šlo mužstvo z druhé ligy, avšak Teplice dokázaly ještě v průběhu první půle výsledek otočit na svou stranu, když vstřelily tři branky. Ve druhé půli byla gólovější Dukla, ta skórovala třikrát. Ani to ovšem nestačilo alespoň k remíze, protože Severočeši kontrovali dvěma góly a udrželi tak těsnou výhru. (12:12:40)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Příliš dlouho otálel s balónem Matěj Radosta. Ondřej Ullman soka výborně vystál, navíc zahrál tak dobře, že následuje odkop od brány.
     
    88
    Ránu z velké vzdálenosti vyzkoušel dvougólový Daniel Trubač. Obětavý zákrok předvedl Doumbia, budeme pokračovat rohovým kopem.
     
    87
    Proti vysokému balónu Hadaščoka vystartoval dopředu Tomáš Grigar. Brankář míč vyboxoval přímo ke kopačkám protihráče, ten naštěstí pro Teplice přestřelil.
     
    86
    Centr Patrika Žitného byl nebyl přesný. David Heidenreich ještě chtěl hlavičkou alespoň prodloužit míč, ani on na něj však nedosáhl.
     
    85
    Jevgenij Nazarov vystihl rozehrávku a po levé lajně sprintoval s míčem na kopačkách dobrých čtyřicet metrů. Ve finále ještě vybojoval standardku.
     
    84
    Poslední minuty slibují ještě pořádné drama. Teplice ještě před malou chvílí vedly o tři branky, nyní ale mají náskok pouze jedné.
    82. Wilson PALACIOS - 4:5
     
    82
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třetí gól v rozmezí tří minut, druhý v podání pražského celku! Útočník se neunáhlil a místo střely přihrál vedle sebe v lepší pozici stojícímu WILSONU PALACIOSOVI, ten už neměl žádný problém poslat balón do odkryté brány.
    80. Karel HOUHA - 3:5
     
    80
    Dukla právě vstřelila branku!
    To je odpověď, jak se sluší a patří! Tomáš Grigar očekával centr, jenže střídající KAREL HOUHA ho dokonale překvapil střelou k bližší tyči.
    79. Daniel TRUBAČ - 2:5
     
    79
    Teplice právě vstřelily branku!
    Prvoligový tým završuje populárního "bůra!" Z pravé strany přiletěl do vápna milimetrově přesný centr na úplně volného DANIELA TRUBAČE, jenž z voleje přidal svůj třetí zásah v zápase.
     
    78
    Gólman Teplic pořádně zariskoval, když vyběhl z brány mimo šestnáctku, přičemž u míče byl až jako druhý. Měl velké štěstí, že Hadaščok pod tlakem nedokázal přesně přihrát.
    76. Matyáš Kozák - 2:4
     
    76
    Teplice právě vstřelily branku!
    Svěřenci kouče Hejkala nejspíše definitivně stvrzují vítězství. Protiútok táhl po pravé straně Řezníček. Útočník přihrávkou pod sebe našel MATYÁŠE KOZÁKA, proti dělovce k levé tyči byla Rada krátký.
     
    75
    Patrik Žitný nakonec balón pouze přeběhl, pálil až Jakub Řezníček. A to dokonce dvakrát, ani jednou ale nepropálil dobře postavenou zeď.
     
    74
    Teplice mají velkou možnost vzít si ztracené dvoubrankové vedení zpět. Na hranici šestnáctky totiž fauloval protivníka Souček. Míč si staví Žitný.

    Milan Huppert

    Branky: 4. Fábry, 69. An, 80. Houha, 82. Palacios – 9. Trubač, 15. Trubač, 41. Kozák, 76. Kozák, 79. Trubač

    Neproměněná penalta: 15. Řezníček (TEP), brankář Rada zneškodnil


    FK Dukla Praha: Rada – Piroch, Doumbia, Kozma, Fábry, Kovaľ, Souček, Jakab, Ullman, Dancák, Hadaščok.
    Náhradníci: Šťovíček – William, Houha, Bin, An.

    FK Teplice: Němeček – Nazarov (46. Hošek), Heidenreich, Mareček (80. Ljevaković) – Černý, Kučera (60. Vondrášek), Žitný, Trubač, Hyčka (60. Radosta) – Řezníček, Kozák.
    Náhradníci: Grigar – Ljevaković, Hošek, Vondrášek, Radosta.
    thejrc.org