Tisková konference k přestupu Tomáše Řepky (kon.)
konec
Tisková konference k přestupu Tomáše Řepky do Dynama Č. Budějovice

Úterý 10.01.2012, 10:30Tiskové konference
     
    Děkujeme za sledování online reportáže z tiskové konference Tomáše Řepky k příchodu do Dynama České Budějovice. Hráč jde nyní ještě poskytovat individuální rozhovory a následně se vydá za týmem do Frymburku. (10:46:50)
     
    10:44
    Následně se fotí vedle loga Dynama a je opět zcela zahlcen fotografy.
     
    10:42
    Tisková konference je u konce. Tomáš Řepka se nyní symbolicky podepisuje smlouvu s Dynamem.
     
    10:40
    Dotaz novinářů, zda se fanoušci na Střeleckém ostrově dočkají na nějakém zápase i přítomnosti Vlaďky Erbové.
    Karel Poborský: Určitě s naším marketingem něco vymyslíme a Vlaďka se na Dynamu objeví (s úsměvem).
     
    10:38
    Karel Poborský: Tomáš hraje hodně na hraně a lidé o něm říkají, že se proslavil svými blikanci. Já sám ale z vlastní zkušenosti vím, že když jsem hrál nějaký zápas takto na hraně, tak to byli moje nejlepší zápasy.
     
    10:36
    Otázka novinářů: Tomáši, napsalo se o vás, že vzhledem k dresu Dynama z vás bude růžový panter..
    Tomáš Řepka: Dres Dynama se mi líbí, asi ze mě holt bude růžový panter (s úsměvem).
     
    10:34
    Karel Poborský: Smlouvu jsme podepsali na rok a půl. Gentlemansky jsme se ale dohodli, že si každý půl rok sedneme a řekneme si, zda naše spolupráce v pohodě nebo ne. Může se tedy klidně stát, že po půl roce naše spolupráce skončí, ale všichni věříme, že tady Tomáš vydrží celou dobu svého kontraktu a že nám pomůže.
     
    10:32
    Radim Šupka (marketingový manažer): Příchod Tomáše Řepky pro nás není důležitý pouze po sportovní stránce. Věřím, že nám pomůže i marketingově. Tomáš je v podstatě určitá značka, zvýší se zájem fanoušků.
     
    10:30
    Ve 30. kole hraje Dynamo zápas na Spartě a teoreticky se může stát, že Sparta bude slavit titul.

    Karel Poborský: Nevím, jestli Tomáš bude dostávat medaili, ale je asi jasné, že za Dynamo jí nedostane. My budeme mít asi jiné starosti než boj o titul.
     
    10:29
    Tomáš Řepka: Nemám v plánu dojíždět z Prahy do Budějovic. Budu se snažit být maximálně v Budějovicích.
     
    10:27
    Tomáš Řepka: Čtyři měsíce, během kterých jsem nehrál, není zas tak dlouhá doba. Myslím, že nebude problém se dostat do zápasového rytmu. Navíc jsem poslední zápas hrál 31. prosince, takže jsem určitě v pohodě (s úsměvem).
     
    10:26
    Tomáš Řepka: Hrozně se na angažmá těším a a hodně od toho očekávám. S trenérem se o své pozici v týmu budu ještě bavit, každopádně se budu snažit dělat vše pro to, aby se týmu dařilo.
     
    10:25
    Karel Poborský: Věřím, že Tomáš by mohl být lídrem kabiny a celého týmu. Z jednání jsem vycítil, že Tomáš má velký zájem o to hrát za Dynamo.
     
    10:24
    Tomáš Řepka a číslo 2: O těchto věcech jsem nepřemýšlel. Ale samozřejmě bych byl rád, kdybych jí mohl mít.
     
    10:21
    Tomáš Řepka: Když mi nevyšla ta Plzeň, tak jsem tam měl i nějaké jiné nabídky. O angažmá v Plzni jsem měl zájem a když to nevyšlo, tak jsem byl hodně zklamaný a chtěl jsem s fotbalem seknout. Ale když se pak ozvaly Budějovice, tak mi to udělalo velkou radost a to zklamání rychle vyprchalo.
     
    10:21
    Tomáš Řepka: Jednání s Dynamem bylo velmi konkrétní a rychlé. Jsem hrozně rád, že mohu být tady v Dynamu. Budu se snažit, abych Dynamu důvěru splatil a abych týmu pomohl tabulkou nahoru.
     
    10:20
    Karel Poborský: Chtěl bych poděkovat Romanu Rogozovi, Jiřímu Kotrbovi a Tomáši Řepkovi. Za celou svou bafuňářskou kariéru jsem nezažil jednodušší přestup. Jednání s Tomášem byla konkrétní a jasná. Na všem, na čem jsme se dohodli, platilo a jsem rád, že jsme si nakonec plácli.
     
    10:19
    Radim Šupka přivítal všechny zúčastněné a předal slovo Karlu Poborskému.

    Aleš Strouha

    bahis siteleri