Olomouc – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (po s.n.) | Beroun – Jihlava 3:2 (po s.n.)
Most – Benátky n/J 2:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 29.09.2012, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z Olomouce je to pro dnešek vše. Přeji příjemný zbytek sobotního večera a u dalšího on-line přenosu z olomuckého hokeje na počtenou. (19:30:47)
     
    Olomoučtí Kohouti potvrdili roli favorita a porazili Hradec Králové 4:2. Domácí tak v této sezóně před vlastním publikem ještě neprohráli, naopak Východočeši zůstanou minimálně do středy na posledním místě tabulky.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Hradečtí, kteří hráli power-play, ztratili v útočném pásmu kotouč. RADIM KUCHARCZYK si jej dojel na modré čáře a vstřelil čtvrtou branku Mory. Bez asistence
     
    59:32
    Buly před Kašíkem, Východočeši opět bez gólmana!
     
    59:32
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:32
    Lukš Chmelíř neudržel balanc a zajel celým tělem do domácí branky, kterou posunul.
     
    59:00
    Mora je kompletní.
     
    58:55
    Teď to budou mít Východočeši už hodně těžké. Martin Vágner (HKR) poslal ve středním pásmu krosčekem k zemi Zbyňka Hampla. Domácím začne za pět vteřin přesilová hra.
     
    58:44
    Kohouti vyhodili za modrou.
     
    58:28
    Čech na střídačce, Hradec v šesti!
     
    58:08
    Petr Haluza před modrou čárou zvolil ještě jednu kličku navíc, čímž způsobil následné postavení mimo hru. Gólman Hradce je opět mezi třemi tyčemi.
     
    57:52
    Hradec je opět bez gólmana!
     
    57:35
    Domácí hráči se zmocnili kotouče a vyhodili jej. Na modré jej sice Martin Vágner zastavil, ovšem bylo to vysokou holí. Hra jde do pásma Hradce, Čech se vrací.
     
    57:17
    Po ráně Davida Roupce zůstal puk někde ve výstroji Kašíka, po přerušení hry z něj kotouč vypadl.
     
    57:07
    Hradec hraje bez gólmana!
     
    57:00
    Tři minuty před koncem nabízí Tomáš Houdek (OLO) svému soupeři přesilovou hru. Domácí hráč opouští hrací plochu po nedovoleném bránění.
     
    56:17
    Ondřej Švaňhal zamířil s pukem za hostující klec, odkud jej poslal na hůl Pavla Selingra. Jakub čech ránu domácího útočníka schoval do lapačky a okamžitě rozehrál. Hosté nemají příliš moc času.
     
    55:22
    Tvrdá rána Michala Mikesny vypadla Liboru Kašíkovi z lapačky, naštěstí pro domácí tým se kotouč kutálel vedle levé tyče jeho branky.
    Marken.cz

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 14. Herman (Pekr, Řípa), 36. Švaňhal (Houdek, Selingr), 40. Pekr (Ondrušek, Bartoň), 60. Kucharczyk - 17. Šagát (Chmelíř, Roupec), 23. Budínský (Mikeska, Haluza)


    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň (C), Ondrušek, Lhotský, Valenta, Cartelli, Staněk, Houdek, Janáček – Pekr, Řípa, Herman – Švaňhal, Diviš, Selingr – Králík, Kucharczyk, Hampl – Rác, Heža, Vodný.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Čížek, Vágner (C), Karlíček, Hendrich, Čáp, Kania – Budínský, Mikeska, Haluza – Finsterle, Švagrovský, Moskal – Šagát, Říha, Kubica – Valášek, Macháň, Berger.

    Rozhodčí: Kubičík – Rychlý, Jureček

    Diváci: 797
    bahis siteleri