0:0
před zápasem
Série o třetí místo se hraje podobně jako semifinále na dva vítězné zápasy. Výhodu prvního zápasu na domácí půdě má Sokol Písek, odveta se hraje o týden později v hlavním městě.

Vzájemné zápasy:
Slavie zvítězila na podzim na hřišti Sokola Písek poměrem 35:33. No a na jaře zase přišla odveta v podobě píseckého vítězství 32:29.
0:0
před zápasem
Hezké odpoledne všem fanouškům házené při sledování finálového zápasu ženské MOL ligy mezi házenkářkami Kynžvartu a Baníku Most. Dnes budeme sledovat první finálový zápas, odveta je pak na programu za týden 18. května.
0:0
před zápasem
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:15.
0:0
před zápasem
Poruba v posledním vzájemném utkání doma porazila tým Plzeň poměrem 27:25. Porubanky vedly po prvním dějství o dvě branky a v tom druhém dokázaly svůj náskok udržet. V hale Sareza šlo o vyhrocené utkání, o čemž svědčí jedna modrá, dvě červené a tři žluté karty na straně Plzně. Tereza Dybalová vstřelila na straně domácích šest branek, to plzeňská Simona Schreibmeierová jich dala sedm. Podaří se Plzeňankám navázat na poslední výhru s Olomoucí a zakončit před domácími fanoušky sezónu výhrou?
0:0
před zápasem
Nadstavbu, tedy boje o konečné páté místo v české části MOL ligy, v tuto chvíli vede Olomouc o jediný bod oproti Plzni. Olomouckým házenkářkám se v nadstavbě příliš nedaří, prohrály čtyři z pěti zápasů, nutně ale potřebujou v posledním utkání proti Zlínu uspět, aby uhájily páté místo v soutěži. Zlín naopak bude na dálku bojovat o konečné sedmé místo s Porubou, na kterou má jednobodový náskok po pěti kolech nadstavby.
bahis siteleri